2025 79. kitabı
"Kendime bir dünya kurdum, içinde olmadığın ama içerisinde senin olan herşeyin olduğu bir dünya ! Her yerim buram buram sen kokarken , hayatımın içinde sen yoksun. Aldığım her nefeste sen varken , içimde bile seni taşırken , sensizim..." Herkese Merhaba "Hata "kitabının devamıyla sizlerleyim.. Rüzgar'ın hayatteki tek varlığı kızkardeşi intihar etmişti. Nedenini araştıran Rüzgar intikam hırsıyla doludur. Canını yakanın aynı duyguyu hissetmesini ister ve sebep olanın kardeşi Esme ile evlenir. Duyguları olmayan, öfkesiyle hareket eden Rüzgar ömür boyu vicdanına yük olacak bir hata yapar. Esme ise ailesinin ondan vazgeçişi ile yaralıdır . Zaman ve sabır insana yapmam dedigini yaptırır, hissetmem dediğini hisettirir . Rüzgar artık eski Rüzgar değildir ama Esme'nin yaşadıkları çok ağırdır . Rüzgar hatasının telafisi için çok uğraş verecektir , birşeyler yoluna girecek gibi görünürken yaşanan yeni bir olay 4 yıl ayrılığa neden olur. 4 yıl Rüzgar'dan çok şey götürürken Esme'nin hayatında güzellikler olacaktır. Esme ve Rüzgar arasina neden 4 yıl girdi ? Esme'nin hayatındaki güzellik nedir ? Aşk için herşey affedilir mi? Soruların cevabı ve daha fazlası için kitabı okumalısınız. Öfke ve intikamın insanı nasıl hataya sürüklüyor Rüzgar çok güzel hissettirdi. Esme'nin yaşına rağmen güçlü durmaya çalışmasını çok sevdim. Kitapta en çok yazarın psikolojik çözümlemelerini, davranışların altında yatan etkenleri ve çiftler arasındaki iletişimliğin zararlarına deginmesini beni etkiledi.
RiskMüjde Aklanoğlu · Hasrem Yayınları · 20254 okunma