·336 syf.····Okunma: 25 Eylül 2025 21:09 Hellöövv
Kitaplığımın en yeni favori serisi Carmichael Ailesi serisinin ikinci kitabı
Kaçamak okundu bitti.
Bu pervasız kardeşleri okumayı çok seviyorum. Taktir edersiniz ki kardeşlerden en favorim Foxx ama bu, bu kitabımızın kahramanı Maddox Anthony Carmichael'i de sevmiyorum anlamına gelmesin.
Çocukluk arkadaşı Ashley epey zaman sonra kasabaya geri döner. Evlilik arefesinde olduğu dallama koca adayını terk ettiğinin haberi garip bir şekilde Maddox'un hoşuna gider ve bir anda karşısına çıkar.
Ashley ise kasabaya ve arkadaşlarına geri döndüğü için hayattan gayet mutlu. Tek derdimiz iptal etmeye kıyamadığı ve parasını kendisinin ödediği Karayipler'deki balayı tatiline gidecek bir arkadaş bulamıyor oluşumuz.
Açıkcası okuduğum bir önceki kitapla konuları çok benzer olduğundan (Tek Başına Balayı Rehberi) bir miktar dejavu yaşamış olabilirim ama Carmichael kardeşlerin olduğu her kurgu benim için ilk kez okuyormuşcasına gelir.
Ashley'in über zeki arkadaşları sosyal medyada bir yarışma başlatır. Yarışmayı kazanan Ashley ile balayına gitmeyi hak kazanacak! Ehh Maddox tabiki bu fırsatı kaçırmak istemez ve über zeki arkadaşlara kendisini kabul ettirir.
Balayı kısmını anlatmama gerek yoktur diye tahmin ediyorum. Yedik içtik gezdik tozdul eğlendik. (yetişkin kısımları ile günleri sonlandırısalarda) Ama benim en sevdiğim tüm kardeşlerin bir araya geldikleri ya da birbirleyle uğraştıları sahnelerdi.
Canımlar...
Neyseki serinin tüm kitaplarını aldım. Yavaş yavaş sindire sindire okumayı hedefliyorum.
İlk iki kitap tam anlamıyla kalbimi fethettti o yüzden gönül rahatlığıyla alın OKUYUN ve OKUTUN diyorum..
KitapRüyasından Sevgilerle