2025 35. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2025 18:50
Arkadaşlarrr size çok yönlü bir kitap önerisi ile geldimm Öncelikle yazarın kalemiyle tanışmam bu kitap sayesinde oldu ve bilgi birikimine, ufkumuzu genişleten kitabına, verdiği derslere hayran kaldım. Güçlü kadın yazarlar var olsun Kitabımızın konusu, adından anlaşılacağı üzere PARA SENDE, bolluk ve berekete yer açmanız için önerilerde bulunuyor, fakat bununla sınırlı mı? Hayır! Müthiş bir kişisel gelişim kitabı. Ben çokça ders çıkardım ve önemli notlar aldım. (Şükür defteri buna dahil) Yazarımız ThetaHealing eğitmeni @thetahealingbyreyhanildas parayla olan ilişkimize ışık tutmanın yanı sıra aile ilişkilerimizin, düşüncelerimizin, sözcüklerimizin, meditasyonların, olumlamaların ve hatta atasözlerimizin bile bireysel ekonomimizi etkilediğini ufkunuzu iki katına çıkaracak şekilde açıklıyor Kendi deneyimleri, her bölümün sonundaki olumlama cümleleri, kitabın sonundaki metodlar da kitaba renk katmış. Hepsini keyifle okurken bir de bakmışsınız kitap bitivermiş. Bu kitap bana çok şey katan, hayatımda fark etmediğim ama değiştirmem gereken özelliklerimi hatırlatan bir başucu kitabı oldu.
Para SendeReyhan İldaş · Mona Yayınevi · 202433 okunma