Bolluk ve Berekete Yer Aç

Reyhan İldaş
2024
Mona Yayınevi

Puan vermedi
Para,para,para ! Napolyon değiliz ama biz de bunun hayalini çok kurduk. Burada kabul etmesek de içten içe hepimiz çok paramız olsa da işe gitmesek diye düşünmüş,bunu istemişizdir. Peki,parayla olan ilişkimizdeki engel sadece kendimiziz desem,ne hissederdiniz ? Hadi gelin anlatmaya çalışayım. Sevgili yazarımız Reyhan Hanım, ilginç bir kitap yayınlamış. Burada aile ilişkilerimizden tutun da söylediklerimize kadar çoğu şeyle parayla ilişkimizi açıklayacak bağlar kurmuş. Örneğin anne ve babamızla olan ilişkimiz hayatımıza parayı çekmemizi ve bereketimizi etkiliyor. Anne ve babamızla aramız iyi olmazsa,kendimizi farkında olmadan engelliyoruz demektir. Bunun çözülmesi de Tetahealing adı verilen bir uygulama ile sağlanıyormuş. Söylediklerinize dikkat edin hayatınızdaki gerçeklere dönüşür derler, çünkü söylediğimiz şeye inandığımız için söylediğimiz şeyi kendimize çekeriz. Beni tanıyanlar bilir,her zaman çok şükür benim bereketim çoktur derim ve gerçekten de bereketli bir hayatım var. Bereket konusunda,sadece sözlerimizin değil ailemizin de etkisi olduğunu gösteriyor. İremcim öyle şey mi olur diyenler çıkacaktır aramızdan,bunu da doğal karşılıyorum. Yazarımız kendi hayatından da başka insanların hayatından da örnekler vererek bizlere anlatmış. Sevgili yazarımıza işbirliği için çokça teşekkür ederim. Benim için keyifli bir okuma oldu. Kitapla ve sevgiyle kalın Not : 3,5,7 sayılarına dikkat edelim. Ne dediğimi merak edenlere kitabı okumasını tavsiye ederim. #kitaptanıtım #isbirliği #tanıtım #kitap #book #bookstagram #kitap41
2025 119. kitabı
Okunma: 17 Ekim 2025 13:46
Merhabalar Parayı yönetebilir miyiz? Para hayatının tam olarak neresinde? Bir çoğumuz parayı kazanıyoruz ama bir bakmışız para yok. Harcıyoruz ama eksik kalıyor. Bu kitapta parayı nasıl kazanacağımız ve bolluk berekete nasıl ulaşacağımızdan bahsediyor. Böyle bir şeye ihtiyacı olanlar için tavsiye ederim. Yazarımız hem de kendi yaşantısından örnekler vererek daha etkili olmasını sağlamış. Reyhan İldaş’ın “Para Sende” kitabını okurken fark ettim ki, bolluk dediğimiz şey sadece cüzdanla değil, bilinçle başlıyor. Parayı sevmemek, suçluluk hissetmek ya da “ben hak etmiyorum” demek… bunların hepsi farkında olmadan bolluk enerjisini durduruyormuş. Parayla kurduğumuz bağı kalpten dönüştürmeyi öğretiyor. Paraya değil, korkularımıza bakmayı… “Yokluk bilinci” yerine “şükran bilinci”ne geçmeyi anlatıyor. Benim için bu kitap, sadece para hakkında değil kendine inanmak, hak ettiğini bilmek ve bolluğu çağırmak üzerine bir içsel yolculuk oldu. Kitapla kalın
Puan vermedi
Selamlar Herkese; Daha önce severek okuduğum, 'Senden Başla' kitabı yazarı sevgili Reyhan İldaş'ın 'Para Sende' kitabını anlatmaya geldim size ;) ThetaHealing eğitmeni Reyhan İldaş, bu kitapla parayla olan ilişkilerimize ışık tutuyor aslında. Günümüzde, ekonomik olarak zor günler geçiren büyük bir kesim var. Kendilerini para konusunda kısır bir döngünün içinde hisseden, bu duruma bir türlü çözüm bulamayan insanlar sürekli mutsuz hissediyorlar. Yaptığı her alışverişte ayın sonunu getirebilecek miyim korkusu yaşıyorlar. İşte tam bu noktada yazar, maddi sıkıntıların üstesinden gelmek adına öğrendiği deneyimleri okurlarıyla paylaşıyor. Kadim bilgiler, numeroloji, meditasyon ve düşünce gücüyle herkes bolluk ve berekete ulaşabilir diye vurguluyor. ✿ İşte bazı konu başlıkları; Zihnimiz Nasıl Çalışıyor? Niyetin Gücü Korkular Olumlu Düşünce Aile Dizimi Bolluk ve Bereker Bilinci Enerjiler ve İsteklerimiz ❀ Son bölümde; bolluk ve bereketi yaşamımıza çekmek için ritüeller ve çalışmaların yanında danışan hikayelerine de yer verilmiş. Parayla ilgili negatif bilinçaltı düşünceleri olanlar için farkındalık oluşturabilecek bir kitap olmuş, ilgisi olanlara tavsiye edilir ;)
2026 1. kitabı
Hayatınızı bolluk ve Bereketi çekmeniniz sağlayacak çalışmaları olduğu bir kitap. Doğru şekilde istemeyi bilmek, enerjiyi doğru bir şekilde frekanslamak, doğru bir şekilde niyet edebilmek parayı hayatımıza çekebilmemizi sağlar. Düşüncelerimiz, sözcükler ve onlara yüklediğimiz anlamlar, korkularımız, bilinçaltımızda kokladığımız düşünceler hepsi bir şekilde bizi etkileyen etkenlerdir. Ritüeller ile, bolluk ve bereket çalışmaları ile farkında olmadan oluşturduğum kıtlık bilincini değiştirmek mümkün. Yaşantımızda bolluk ve bereket nasıl sağlanır? Ailenin bunda etkisi nedir? Paranın hayatımızdaki önemi nedir? Niyeti etmenin gücü var mı? Bilinçaltımıza var olan ama farkında olmadığımız düşünceler hayatımızı ne kadar etkiler? Biz mi düşüncelerimizi kontrol ediyoruz,yoksa düşünceler mi bizi kontrol ediyor? DNA mıza kayıtlı blokajlar var mı? Olanların kaldırmak mümkün mü? Para Sende; tüm bu sorular cevap veren bir kitap. Hem bilmeden hayatımızda bolluğu engellediğimiz şeyleri fark etmemizi hem de yaptırdığı çalışmaları ile onlardan kurtulmamızı sağlayan bir kitap. @thetahealingbyreyhanildas @monakitap Gizem Nur TopalGizem Nur Topal Serpil MeriçSerpil Meriç Seher KoyunluSeher Koyunlu #kitap41
2025 40. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2025 15:47
Selamlar! Bereketim yok, para hesabı yapamıyorum. Harcamalarımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekonomik sıkıntılar yaşıyorum. Para bana aksın istemiyorum diyenler. Koşuuuuuunnn size harika bir rehber tavsiyesi vereceğim. Tavsiyeler, taktikler, rütüeller, kolay ve helalinden para kazanmanın, bol kazanmanın tüm yollarını detaylı bir şekilde kendi yaşamından örneklerle çok güzel aktarmış bizlere yazar. Ben şahane bilgiler öğrendim etkili taktikler kaptım. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Kısa öz ve anlaşılır bir şekilde neleri nasıl yapmamız gerektiği anlatılmış kitapta. Ben bu kitabı okuduğum sıralarda. Çok uzun yıllar önce ödemem gereken fakat sürekli ertelediğim bir borcumu ödedim. Uzun zamandır satmak istediğim fakat ertelediğim bir şey vardı onu sattım. Ve uzun zamandır almak istediğim bir şey vardı defalarca gidip bakıp almadığım bir şey. Sonunda aldım ve ben bunların hepsinin bu kitap sayesinde olduğuna inanıyorum. Para ile ilgili olumsuz düşüncelerden kurtulup olumlamalarla dolmak için mutlaka oku
2025 71. kitabı
Herkese merhaba! Bugün sizlere @thetahealingbyreyhanildas kaleminden çıkan #parasende kitabından bahsetmek istiyorum. Yazar bu kitabında para ile ilgili konulara, olumsuz duygu ve düşünceli olumluya dönüştürmeye dair kendi tecrübelerinden bahsetmiş. Bolluk ve berekete yer aç diyor yazarımız. Zihnimizden geçen ve dilimizden dökülen her sözün evrende mutlaka dönüp dolaşıp bizi bulduğunu anlatıyor. Okurken çok keyif aldığım, farkındalık kazandığım bir okuma oldu benim için. Olumsuz düşünce nedir? Neden kaynaklanır? Olumsuz düşüncelerden kurtulmak mümkün müdür? Olumsuz düşünceler hayatımızı nasıl etkiler? Olumsuz düşünceleri nasıl olumluya dönüştürürüz? Bu tür kitapları okumayı seviyorsanız kitabı okumanızı tavsiye ederim.
2025 35. kitabı
Okunma: 26 Eylül 2025 18:50
Arkadaşlarrr size çok yönlü bir kitap önerisi ile geldimm Öncelikle yazarın kalemiyle tanışmam bu kitap sayesinde oldu ve bilgi birikimine, ufkumuzu genişleten kitabına, verdiği derslere hayran kaldım. Güçlü kadın yazarlar var olsun Kitabımızın konusu, adından anlaşılacağı üzere PARA SENDE, bolluk ve berekete yer açmanız için önerilerde bulunuyor, fakat bununla sınırlı mı? Hayır! Müthiş bir kişisel gelişim kitabı. Ben çokça ders çıkardım ve önemli notlar aldım. (Şükür defteri buna dahil) Yazarımız ThetaHealing eğitmeni @thetahealingbyreyhanildas parayla olan ilişkimize ışık tutmanın yanı sıra aile ilişkilerimizin, düşüncelerimizin, sözcüklerimizin, meditasyonların, olumlamaların ve hatta atasözlerimizin bile bireysel ekonomimizi etkilediğini ufkunuzu iki katına çıkaracak şekilde açıklıyor Kendi deneyimleri, her bölümün sonundaki olumlama cümleleri, kitabın sonundaki metodlar da kitaba renk katmış. Hepsini keyifle okurken bir de bakmışsınız kitap bitivermiş. Bu kitap bana çok şey katan, hayatımda fark etmediğim ama değiştirmem gereken özelliklerimi hatırlatan bir başucu kitabı oldu.
2024 31. kitabı
Selamlar...Evrenin bolluk ve bereketi bana akıyor olumlamasıyla başlayalım yeni haftaya... Yaşamının çok uzun bir döneminde sadece bolluk ve bereket konularıyla ilgilenen yazar REYHAN İLDAŞREYHAN İLDAŞ uzun
2025 77. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2025 15:35
Maalesef ülkemizde zorlaşan hayat şartlarından dolayı birçoğumuz bir sıkıntılar yaşıyoruz. Yazar kitapta kendi tecrübelerinden yola çıkarak bolluğu ve bereketi arttırmanın yollarını anlatıyor. Düşuncelerimizin belli bir frekansı ve bilgiyi taşıdığının ve kendisiyle eş titreşim yaydığının farkında olun. Bu çalışmayı yaparken istediğiniz bolluk ve berekete ya da paraya kavuşmuşsunuz gibi hissetmeye çalışın. Böylesi bir refaha kavuştuktan sonra nasıl hissedeceksiniz, neler yapacaksınız, üzerinizde neler olacak, yanınızda kimler var, bunları olabildiğince duyumsamaya çalışın. Ayrıca ailenin bolluk ve bereket konusunda çok önemli olduğunu anlatıyor. Rehber niteliğinde bir kitap. Sizde evinizde bolluk ve bereket olsun istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun. Keyifli okumalar.
2025 143. kitabı
Okunma: 14 Ekim 2025 00:00
Reyhan İldaşReyhan İldaş 'ın Para SendePara Sende isimli kitabıyla yeniden merhaba. Bu kez bolluk ve bereket konularını ele alacağız. Özellikle günümüzde para ile ilgili birçok sorun yaşıyoruz. Hepimizin özünde blokajlar var bu belli. Ama kimin hangi yönü bunu tetikliyor bilemiyoruz. Öncelikle bunu anlamak için kendimizi, ailemizi tanımamız lazım. İşte burada devreye yazarımız giriyor. Sizlere çok detaylı anlatamayacağım ama yazar kendi hayatından örneklerle, danışanlarıyla yaptığı görüşmelerde yaşadıklarınızı bizlere tüm şeffaflığıyla anlatıyor. Bunları okunduktan sonra yavaş yavaş her şey daha bir netleşiyor.Ben bu yaklaşımlara ve blokajlara inanıyorum o yüzden beni ayrı bir etkiledi diyebilirim. Kitap tam bir rehber niteliğinde. Açıklamalarında sürekli ekonomik güçlüklerle karşılaşanlar için bir çözüm önerisi sunduğunu belirtiyor ve hepsini kitapta anlatıyor. Bence okuyun eminim kendinizden bir pay bulacaksınız. Bolluk ve bereketi kendinize çekmek için geç kalmış değilsiniz. O zaman yavaş yavaş başlıyoruz... Seher KoyunluSeher Koyunlu Serpil MeriçSerpil Meriç