2025 62. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2025 01:02
Yaralı Şövalye'den Luna'nın babası, HotHoles'in Dilsiz çocuğu Trent'in kitap yorumuyla geldim. Trent seçici dilsizliği olan 4 yaşındaki kızı Luna ile ilgilenen, başarılı ve işkolik bir adam. Önceki kitaplarda Luna'nın doğum sürecini ve sonrasında olanları zaten görmüştük. Annesi Luna'yı daha bebekken terk ediyor ve Trent ailesinin ve arkadaşlarının yardımıyla Luna'ya bakmak zorunda kalıyor. Bir gün Dean'in verdiği bir barbekü partisinde ortaklarının kızı 18 yaşındaki Edie Van Der Zee'yi görüyor ve arkadaş sohbetinde adı geçiyor. Haftalar sonra ise bir gün annesinin çantasını birinin çaldığını görüyor ve çalanı yakalayınca karşısına Edie çıkıyor. Edie zengin bir ailede baskıları altında büyümüş, asi bir genç kız. Babası ona ne maddi ne de manevi hiçbir destekte bulunmuyor. Bu yüzden genelde zengin insanlardan bir şeyler çalarak yaşıyor. İlişkileri, Trent'in Edie'nin babasıyla iş ortaklığı yapması ve Edie'nin babası tarafından Trent'ten bazı bilgileri çalması için zorlanmasıyla karmaşık bir hale geliyor. Üstelik Luna da Edie'yle tanışıp onu çok seviyor ve Trent için işler daha da karmaşıklaşıyor. Zamanla aralarındaki çekim, hem iş hem de kişisel sınırları zorlayan bir yasak aşka dönüşüyor. Ama Edie'nin aile sırlarıyla boğuşması ve yapmak zorunda kalacakları aralarındaki ilişkiyi çıkmaza sürüklüyor. Öncelikle ikilinin arasındaki yaş farkı aşırı fazla geldi (15 yaş). Evet Edie yaşına göre çok çabuk olgunlaşmak zorunda kalmış bir karakter ve okurken rahatsız etmiyor ama keşke biraz daha az yaş farkı olsaydı dedim. Onun dışında Trent'in yaptığı aşırılıklara gerek var mıydı bilemedim özellikle de Sonya ile ofiste olan sahne çok gereksiz geldi. Toksiklik dozumuzu buradan aldık diyebilirim. Aralarındaki çekim, duyguların yavaş yavaş açığa çıkma süreci güzeldi ama daha güzel de verilebilirdi diye düşünüyorum. Hikayedeki aksiyonu ve çözülüş şeklini sevdim. Theo ile Trent ve Luna ile Edie sahneleri de çok tatlıydı. Kitapta geçen denizaltı, deniz kabuklarından kolye detayı vs. çok anlamlıydı. Sonunu da çok sevdim, çok tatlı ve olayların da çözüme kavuştuğu tatmin edici bir şekilde bitti. Bol smut sahneleri olduğunu da söylemekte fayda var.
ScandalousL. J. Shen · CreateSpace Independent Publishing Platform · 201714 okunma