Sinners of Saint, #3

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

·330 syf.·
2022 23. kitabı
Bu seriyi bitirip çocuklarının olduğu seriye atlamak istiyorum. Delicesine güzel ve akıcı yazıyor L. J. Shen Gözlerime ağrılar girdi peşpeşe okumaktan. Yaş farkının olduğu ama göze batmadığı her iki tarafı da inanılmaz derece iyileştiren bir hikayeydi. Bir kere Edie' nin 18 yaşında bu kadar güçlü olması harikaydı. Trent en başından çok sevdi ama bir türlü Edie' ye güvenemedi (lanet babası yüzünden). Yüzeysel başlayan ilişkileri koca bir okyanusa dönüştü.
Roman
ScandalousL. J. Shen · CreateSpace Independent Publishing Platform · 201714 okunma
2021 49. kitabı
Okunma: 29 Mart 2021 09:56
’Sinners of Saint’ serisinin 4. kitabını da okumuş bulunuyorum. L.J.Shen’in tarzını o kadar sevdim ki okumadan duramaz hale geldim. Kesinlikle kitapları Türkçe’ye çevrilmeli ve daha çok okuyucuyla buluşmalı Serinin ilk 3 kitabında yakından tanıdığımız süper 4lünün son üyesi Trent’i tek gecelik ilişki yaşadığı bir striptizciyi hamile bırakması ve kadının çocuğu bir yaşında Trent’e bırakıp kaçması olaylarından tanıyoruz. Grupta sessizliği ve çok konuşmaması ile bilinen Trent’in hiç bir zaman ciddi bir ilişkisi olmamıştır. Ama onu üzen, mahveden tek şey küçük kızı Luna’nın konuşmamasıdır. Şirketlerine ortak olup büyük hisseye sahip olan Jordan Van Der Zee’den nefret eden Trent, adamın 18 yaşındaki kızı Edie’den de hoşlanmaz. Edie, duygusuz babasından nefret eder, akıl sağlığı pek iyi olmayan annesine bakmaya çalışır ve gizemli ‘Theo’ için babasının her zorluğuna katlanır. Ancak babasının son isteği içlerindeki en zor olandır: Trent’i şirketten kovması için genç adamın sırlarını çalması! Aralarındaki yaş farkı, Edie’nin babası ve Trent arasındaki düşmanlık ve her engele rağmen, kader ağlarını etraflarına örecek ve aşk yolunu bulacaktır! Artık serideki karakterleri öyle iyi tanır oldum ki diğer kitaplardan karakterler karşıma çıkınca eski bir arkadaşımı görmüş gibi hissediyorum. Trent, iyi bir baba olmayı isteyen ama nasıl olacağını bilmeyen bir adamken, Edie gencecik bir kıza olsa da acının ve ailesinin erken olgunlaştırdığı güçlü bir insandı. Baştaki tüm öfke, sinir, nefret gibi duygulara rağmen yazarcım yine yaptı yapacağını ve bu ikiliyi bana sevdirdi. 15 yaş farkı kitabı okumayınca kulağa garip gelse de inanın okuyunca hiç abes gelmiyor. Sanki bu çift birbiri için yaratılmış gibi diyorsunuz Edie, tam bir sörf tutkunu ve Trent’e sen benim okyanusumsun diyor; o da
2025 62. kitabı
Okunma: 27 Eylül 2025 01:02
Yaralı Şövalye'den Luna'nın babası, HotHoles'in Dilsiz çocuğu Trent'in kitap yorumuyla geldim. Trent seçici dilsizliği olan 4 yaşındaki kızı Luna ile ilgilenen, başarılı ve işkolik bir adam. Önceki kitaplarda Luna'nın doğum sürecini ve sonrasında olanları zaten görmüştük. Annesi Luna'yı daha bebekken terk ediyor ve Trent ailesinin ve arkadaşlarının yardımıyla Luna'ya bakmak zorunda kalıyor. Bir gün Dean'in verdiği bir barbekü partisinde ortaklarının kızı 18 yaşındaki Edie Van Der Zee'yi görüyor ve arkadaş sohbetinde adı geçiyor. Haftalar sonra ise bir gün annesinin çantasını birinin çaldığını görüyor ve çalanı yakalayınca karşısına Edie çıkıyor. Edie zengin bir ailede baskıları altında büyümüş, asi bir genç kız. Babası ona ne maddi ne de manevi hiçbir destekte bulunmuyor. Bu yüzden genelde zengin insanlardan bir şeyler çalarak yaşıyor. İlişkileri, Trent'in Edie'nin babasıyla iş ortaklığı yapması ve Edie'nin babası tarafından Trent'ten bazı bilgileri çalması için zorlanmasıyla karmaşık bir hale geliyor. Üstelik Luna da Edie'yle tanışıp onu çok seviyor ve Trent için işler daha da karmaşıklaşıyor. Zamanla aralarındaki çekim, hem iş hem de kişisel sınırları zorlayan bir yasak aşka dönüşüyor. Ama Edie'nin aile sırlarıyla boğuşması ve yapmak zorunda kalacakları aralarındaki ilişkiyi çıkmaza sürüklüyor. Öncelikle ikilinin arasındaki yaş farkı aşırı fazla geldi (15 yaş). Evet Edie yaşına göre çok çabuk olgunlaşmak zorunda kalmış bir karakter ve okurken rahatsız etmiyor ama keşke biraz daha az yaş farkı olsaydı dedim. Onun dışında Trent'in yaptığı aşırılıklara gerek var mıydı bilemedim özellikle de Sonya ile ofiste olan sahne çok gereksiz geldi. Toksiklik dozumuzu buradan aldık diyebilirim. Aralarındaki çekim, duyguların yavaş yavaş açığa çıkma süreci güzeldi ama daha güzel de
2020 33. kitabı
Geldik Trent Rexroth hikayesine iş ortağının 18 yaşındaki kızı ile 33 yaşında minik bir cocuğu olan bekar baba . Bu hikaye ilk bakınca bu nedir bu kadar yaş farkı diyorsunuz ama yazar böyle enteresan bir profil yaratınca kadın karaktere oluyor . Bence dil ifade korkunç muhim aynı konuyu iki yazar yazsın biri okunmaz olup diğerine bayılabilirsiniz . LJ Shen bunu yapabilen yazarlardan bence serinin 3.cü kitabıda bitti böylece asıl 4.cü kitap aşırı merak ettiğim bakalım onuda bi ara okuruz:D

L. J. ShenYazar · 19 kitap
L. J. Shen, çağdaş ve genç yetişkin romantik romanları alanında New York Times, Wall Street Journal, USA Today, Washington Post ve Amazon'da 1 numaralı çok satan yazardır. En çok kaygı dolu, karanlık kitapları ve neredeyse kurtarılamaz alfa kahramanlarıyla tanınan yazar, dişleri ve pençeleri olan peri masalları yazıyor. O, ailesi, evcil hayvanları ve içsel sorunlarıyla birlikte şirin bir sahil kasabasında yaşıyor ve okumaktan, seyahat etmekten, yemek pişirmekten ve huysuz kedisiyle vakit geçirmekten keyif alıyor.