Kitabım elime ulaşınca direk başlamıştım. Benim rs kurtarıcım olan bir seri ve tam zamanında geldi ndjd Emilla ve Owen Smith'in yasak aşkımsı hikâyesini okuyoruz. Kadın takımın sosyal medyasıyla ilgileniyor ve takımdakilerle ilişki kurmak yasak. Antrenöründe yeğeni olduğu için ekstra yasak... O yüzden kısa çerezlik olsa da kavuşmamız uzun sürüyor. Aralarındaki çekimi o kadar sevdim ki. İki sene önce tek gecelik (!) ilişki yaşıyorlar. Sonra o ilişkiyi gizleyip hayatlarına devam ediyorlar. Yersen. İkisi de başka ilişkilere bulaşmıyor birbirlerinden başka kimseyle olmuyorlar sonra. Ama iki yıl uzak duruyorlar birbirlerinden. Şu iş yerinde ilişki yasağı ve ikilinin birbiriyle sosyal medya içerik çalışması için bir araya getirmesi işleri kızıştırıyorTek keşke dediğim kadının adamın yaşlılık bunlaımlarına biraz daha ilgi göstermesi geçiştirmiş gibi hissettim. Adamın ilgisini sevdim çünkü kadında adamın özel sorunlarıyla ilgilenseydi dedim.. Çok keyifle okudum ve keşke seri çok hızlı gelse seviyorum çünkü.