Carolina Comets #4

2 Eylül 2025
Pukka Yayınları

·320 syf.·
2025 164. kitabı
Yasak Atış – Teagan Hunter Herkese selammm Spor romantizmi okumayalı baya olmuştu, bu kitap resmen ilaç gibi geldi. Ama açıkçası kusursuz da değildi. Smith ve Emilia arasındaki elektrik güzeldi ama ilişkileri biraz aceleye gelmiş gibiydi. Bir gecelik bir şey yaşayıp iki yıl boyunca birbirlerinden kaçmaları, sonra bir anda tekrar aynı ortamda buluşunca o elektriğin birden bire yükselmesi bana mantıksız geldi. Madem aralarında bu kadar güçlü bir bağ vardı, o iki yılda neden hiç hissetmediler? Serinin önceki kitaplarını okuyalı uzun zaman geçtiği için karakterleri ve olayları hatırlamakta zorlandım, bu da bağ kurmamı biraz zorlaştırdı. Diğer karakterlerle olan etkileşimler de beklediğim kadar güçlü değildi. Yaş farkı konusunun fazla vurgulanması da göze battı açıkçası. Ama anlatım oldukça akıcıydı, bölümler kısa olduğu için okurken hiç sıkmadı. Çok bayıldım diyemem ama Miller’ın hikayesini merak ettirdi, o yüzden seriye devam edeceğim. Böyle hikâyeler sizin de ilginizi çekiyorsa, yeni keşifler için takipte kalabilirsiniz
2025 92. kitabı
Okunma: 28 Eylül 2025 03:48
Selamlarrrr Ayyyy çok tatlı, yüzümde her an bir gülümseme oluşturan o kitabı okudum. Özellikle çok net diyorum ki bu ay okuduğum en iyi kitaptı.Vaktiniz varsa çok rahat saatler içerisinde bitirebilirsiniz. Kitap resmen okurken akıp gidiyor en bi sevdiğim. Öncelikle biliyorsunuz ki Carolina Comets serisinin dördüncü kitabı Yasak Atış. Ben normalde seri de ikinci kitaba aşık biriydim ama bu kitap onu bile solladı. Serideki yeni favorimle tanışın bayanlar ve baylar Konusuna gelecek olursak; Emilia sevgilisi tarafından aldatılmıştır, arkadaşının da gazıyla barda yanında oturan ilk kişiyle eğer ki etkilenirse birlikte olup eski sevgilisini kafasında resetlemeye karar verir. Henüz o zamanlar bilmese de yanına oturan kişi ünlü bir hokey takımının oyun kurucusu olan Owen Smith' ten başkası değildir. O gece alev ateş zamanlar geçiren ikilimiz bir zaman sonra fark ederler ki aynı takımdan sorumludurlar. Owen takım da oyuncuyken, Emilia takımın sosyal medyacısıdır ve sürekli oyuncularla iç içedir. İki yıl boyunca köşe bucak birbirlerinden kaçan ikilimiz, röportaj tarzı hayran tatmini için bir araya gelmek durumunda kalırlar. Ve iki yıl öncenin sönmemiş ateşi tekrar alevlenir hemde en ateşli haliyle. Birbirlerinin çekim alanına giren ikilimizin ne yazık ki bir sorunları vardır Kurallar gereği takımdakiler ve çalışanlar arasında bir ilişki yaşanırsa kovulmak kaçınılmazdır. Bakalım bizim kaçak göçek aşıklar yakalanmadan aşklarını yaşayabilecekler midir? Arkadaşlar rs' ye mi giriyorsunuz alın bu bebeği bakın nasıl rs den kurtuluyorsunuz. Ay resmen enerjimi yükseltti kitap ya Ben çok severek okudum. Çok net yetişkin içerikli bir kitap yaş sınırına dikkat ederek okumanızı öneririm. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
2025 72. kitabı
Kitabım elime ulaşınca direk başlamıştım. Benim rs kurtarıcım olan bir seri ve tam zamanında geldi ndjd Emilla ve Owen Smith'in yasak aşkımsı hikâyesini okuyoruz. Kadın takımın sosyal medyasıyla ilgileniyor ve takımdakilerle ilişki kurmak yasak. Antrenöründe yeğeni olduğu için ekstra yasak... O yüzden kısa çerezlik olsa da kavuşmamız uzun sürüyor. Aralarındaki çekimi o kadar sevdim ki. İki sene önce tek gecelik (!) ilişki yaşıyorlar. Sonra o ilişkiyi gizleyip hayatlarına devam ediyorlar. Yersen. İkisi de başka ilişkilere bulaşmıyor birbirlerinden başka kimseyle olmuyorlar sonra. Ama iki yıl uzak duruyorlar birbirlerinden. Şu iş yerinde ilişki yasağı ve ikilinin birbiriyle sosyal medya içerik çalışması için bir araya getirmesi işleri kızıştırıyorTek keşke dediğim kadının adamın yaşlılık bunlaımlarına biraz daha ilgi göstermesi geçiştirmiş gibi hissettim. Adamın ilgisini sevdim çünkü kadında adamın özel sorunlarıyla ilgilenseydi dedim.. Çok keyifle okudum ve keşke seri çok hızlı gelse seviyorum çünkü. 4/5
2025 217. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2025 22:31
Bugün sizlere rs kurtarıcısı olduğunu düşündüğüm bir kitap önermeye geldim. Ayy bir #sportromance olunca keyifle okundu gitti! Emilia erkek arkadaşı tarafından aldatılmıştır. Bunun üstüne bu mikrobu kafasından atmak için tek gecelik bir ilişki yaşamaya karar verir. Tabii bu kararda arkadaşının gazı da bolca bulunmaktadır! Tek gece ve unutulmaz anlar yaşadığı adamın yeni sosyal medyacısı olarak katıldığı kulüpte oynadığını bilmiyor olması sorun değil gibiydi. Lakin katı bir kural vardı. Kulüp içi kimsenin ilişki olamazdı. Smith ve Emilia yaşadıklarını görmezden gelerek yaşıyorlardı. Lakin artık birebir çalışmaları gerekiyordu ve aralarındaki kıvılcım sönmediği gibi onları kışkırtmayada devam ediyordu. Yandık, kavrulduk anam yetişin! Smith ve yalnızlıktan doğan çekimser halleri çok tatlıydı. Emilia ise yalnızlığını pozitif ve neşeyle kapatmaya çalışıyordu. Yani anlayacağınız onlar birbiri için yaratılmış gibiydi. Uff ya şu kitaplardaki kadın karakterlerin şansından azıcık bende istiyorum. Her kadının yalnızlıkla başa çıkmak için düzeni vardır lakin birin desteği ile daha mutlu olmak isterler. Aslında burada birazda Smith karakterinin kız karakterin önüne geçmek istememesi çok sempatikti. Tamam kabul kendini de düşünüyordu. Smith dediğime bakmayın bu adam Owen! Bu ikilemi en iyi kitabı okuyanlar anlayacaktır. Mesajlaşma kısımları beni yine çok eğlendirdi. Bir baby shower mevzusu var ki gözümde canlandıkça gülüyorum. Peki ya Miller? Adamım sen olmasan ne yapardım? Ayrıca ben kurada çıkmasam bile yanına otururdum. Söz veriyorum. Serinin diğer karakterlerini mutlu mesut okumak da beni çok sevindirdi. Bu seri zaten tam bir konfor serisi. Asla yormuyor ve su gibi akıp gidiyor. Gerçi benim bu aralar okuyamama durumum beni zorluyor ama üsteliyorum. Bakalım neler olacak.
2025 85. kitabı
Evettt yine geldik çıtır çerezlik Rs kurtarıcısı olan o serinin kitabı ile. Başlama ve bitirme süresi aynı gün içinde garanti edilir. Bu tarz okuma yapmayı seven biri olarak çok severek okudum. Zaten serinin diğer kitaplarını okumuş biri olarak Nhl tüm kadroya zaten hakimim :) Burada Emilia kesinlikle favorim, Smith ise apayrı sevdim. İkisi de ayrı ayrı favorimdir net. Bu seriyi okuduktan sonra yumus yumuş oluyorsunuz yaaa. Bu tarzlar tamm sevdiğim tamamm. Konusuna gelirsem Emilia takımın sosyal medya yöneticisi ve kesin kuralları olan bir kadın Ta kiiii Smith bu kuralları delip geçiyor. Aralarındaki yaş farkı olmasına rağmen bu kadar canlı ve dinamik bir ikili. Tatlıydı yaaa. Her klişe vardı, her olay ön görülebilirdi belki ama okutuyor kendini ya. Misss.
2026 28. kitabı
Carolina Comets serisinin dördüncü kitabı Yasak Atış’ı bitirdim ve hâlâ etkisinden çıkamıyorum! Emilia, aldatılmanın acısını tek gecelik bir ilişkiyle atmaya karar veriyor… ama işin içine Smith girince işler hiç de planladığı gibi gitmiyor. Üstelik kulüpte oynayan bu adamla arasındaki kıvılcım, yasak kurallara rağmen sönmek bir yana, her geçen gün daha da alevleniyor. Smith’in utangaç ve çekingen halleri, Emilia’nın pozitif ve neşeli enerjisiyle birleşince ortaya hem tatlı hem de kıvılcım saçan bir ikili çıkıyor. Mesajlaşmaları öyle eğlenceli ki bazen kahkahalarımı tutamadım. Hele bir baby shower sahnesi var ki gözümün önünde canlandıkça hâlâ gülüyorum — resmen okurken kafamda film çekildi! Kitap öyle akıcı ki bir solukta bitiyor; sayfaları çevirirken “Bir dakika, bir dakika daha moduna giriyorsunuz Ve itiraf edeyim, bir sonraki Miller karakterinin kitabını sabırsızlıkla bekliyorum; çünkü Miller in olduğu sahnelerde gülmekten karnıma ağrı girdi beni resmen içine çekti. Kısacası Yasak Atış, hem eğlenceli hem sürükleyici, hem de karakterlerin tatlı çatışmalarıyla dolu bir okuma deneyimi. Eğer bir anlığına günlük hayatın stresinden kaçmak istiyorsanız, bu kitabı elinize alın ve kendinizi Carolina Comets dünyasına bırakın!
2026 7. kitabı
Okunma: 05 Şubat 2026 22:31
Hokeycileri çok seviyorum... bu sevgim asla tartışmaya ve sorgulanmaya açık değil. Özellikle de Carolina Comets söz konusu olduğunda. Carolina Comets Serisi yedi kitaptan oluşan, karakter serisi olan -yani her kitap bir oyuncunun hikayesini anlatıyor- yetişkin içerikleri olan spor romans serilerden biri. Hokeyi bolca görmenin yanında arkadaşlık, aile ilişkilerini de görüyoruz tabi bolca aşk ve tutkuyu da... Serinin genelinde olduğu gibi bu kitapta da smut içerik olduğu dikkate alınmalı. Serinin dördüncü kitabı şuanda yayınlanmış bulunuyor serinin diğer üç kitabı da yayınevi çok bekletmeden sırayla çıkaracaktır diye düşünüyorum. Kurgusal bütünlük açısında da sıralı okunması tavsiyemdir. Detaylı yorum için:illekitap.blogspot.com/2026/02/teagan-...
2026 10. kitabı
Okunma: 08 Nisan 2026 00:00
Selamlar. Yasak Atış güzeldi. Okurken asla yormadı, aktı gitti. RS’den çıkartmalık, kafa dağıtmalık, çerezlik bir kitap. Emilia Carolina Comets’in sosyal medya yönetimi departmanında çalışıyor ve terfi almak üzere. Smith ise yaşı gereği bir sözleşme daha imzalayabileceğinde emin olmayan bir takım oyuncusu. Emekli olmak istediğinden emin değil ancak Carolina Comets’in kendisiyle bir yıl daha çalışmak isteyip istemeyeceğini de bilmiyor. Ve tabii ki kurum için aşk yasak. Yasak aşk hikayesi okumayalı uzun zaman olmuştu sanırım. Bu kitaptan bu kadar keyif alma sebeplerimden biri bu olabilir. Emilia ve Smith aslında birbirlerini hiç tanımıyorken bir barda karşılaşıp tek gecelik bir şey yaşıyorlar. Hafta başlayıp ikisi de Carolina Comets’te çalıştıklarını fark edince 2,5 yıl boyunca birbirlerinden kaçıyorlar. Bu plan aslında gayet iyi ilerliyor. Ta ki Emilia terfihi alabilmek için Smith’le oyuncu profili üzerine çalışması gerekene kadar. Çiftimizin arasındaki kimya bence inanılmaz tatlıydı. Bir yandan birbirlerinden uzak kalma çabaları diğer yandan içten içe birbirlerini arzulamalarını ve kıskanmalarını okuyoruz. Kitap zaten kısa bir kitap olduğu için hiçbir dramı uzun uzadıya okumuyorsunuz. Biraz spoiler olabilir belki ama Emilia zamanı geldiğinde kendini seçmesini okumak keyifliydi benim için. Kendini ve kariyerini seçtiği için hangimiz ona kızabiliriz ki. Diğer yandan Smith’in bunu anlaması Emilia’nın seçimine saygı göstermesi okumak biraz hüzünlü olsa da olması gereken buydu zaten. Kitabın sonundaki “Sen onu seç” sahnelerinde ayrı bir hüzünlendim. Sanırım bu kitap içimde tarif edemediğim bir yere dokundu. Smith’in partnerinin kaybetmek pahasına desteklemesi çok güzeldi. Evet biliyorum, aslında minimum beklenti olması gereken bir şeyden bu kadar etkilenmemeliyim.
2026 5. kitabı
Okunma: 13 Ocak 2026 15:08
Serinin diğer kitaplarına nazaran daha vasat buldum maalesef. Yazarın zaten belirli temaları seçip kitabı onun üstünden ilerlettiğini biliyoruz ama bu iyi işlenememiş bir kitaptı. Olay örgüsü saçma ilerledi. Smith ve Emilia 2.5 sene önce tek gecelik ilişki yaşadıktan sonra aynı yerde çalıştıklarını öğrendiğinde hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmayı tercih ediyor fakat Emilia'nın terfi alması için Smith ile çalışması gerektiğinde eski kıvılcım geri dönüyor. 2.5 sene durup da 1 haftada bu kadar fazla yakınlaşmaları, normalde kabullenme süreci gerektiren geri dönüşümü bir anda yaşamaları bana hiç gerçekçi gelmedi. Yazar artık yazmış olmak için yazıyor sanırım. Kitaptan beklentim kendini rahat okutturması ve eğlendirmesiydi iki üç kere kitabı elimden bıraktım ki zaten hem okuması kolay hem de kısa kitaplardan oluşan bir seri. Umarım Miller ile olan kitap biraz kendini düzeltir çünkü ruhu olmayan bir kitap olduğunu daha başlarından belli ediyor.
2025 176. kitabı
Okunma: 25 Eylül 2025 00:37
Yasak Atış ~ Teagan Hunter . Spor romantizmi okumaya bayılıyorum. Carolina Coments serisine ayrı bayılıyorum. Ama bu kitap!! Yaralarımı sardı ve kendine aşık etti resmen. İnanılmaz iyiydi! Yaş farkı temasını seviyorum dostlar elimde değil. Üstüne çiftimiz birbirine yasak olunca tadından geçilmiyor Emilia ve Smith birbirinden uzak durmalıydı. Biri hokey takımının sosyal medya yöneticisiydi. Diğeri ise takımın en yaşlı üyesi. Tabii böyle dediğimde ultra büyük biri gibi geliyor ama bir hokey takımında en fazla kaç yaşında olabilir ki biri? İşleri gereği kesin kurallar vardı. Tabii ya birbirini tanımadan önce yaşananlarla da kuralı çiğnemiş oluyorlar mıydı? Smith inanılmaz çekici biriydi. Biraz huysuz, bolca tek tutkusu hokeye odaklı ve inanılmaz yakışıklıydı. Emilia ile uzun zaman önce arasında olanların ardından takımla olan ilişkileri, üstelik Emilia’nın yardımcı antrenörün yeğeni oluşu onu tamamen yasak yapıyordu. Uzun zaman güzel bir şekilde idare etmişlerdi. Ama sosyal medya için çekilecek video serisinde Smith’i seçmeleri ve adamımızın bunu kabul etmek istemese de kızın yerlisi için önemli oluşuyla büyük bir maceraya atılıyoruz. Birbirlerinden uzak durma çabaları buraya kadardı.Mesajlaşmalarına bayıldım!! İkisinin de kariyerine verdiği önem, birbirlerine karşı duydukları çekim ve hislerle mücadelesini okumayı çok sevdim. Takımdaki herkesin Smith’e karşı acımasız bir iç ses oluşu mükemmeldi. Ama her zaman favorim en çatlakları olan Miller olacak Herkesin aslında her şeyin farkında oluşu, aralarındaki o enerji ve Smith’in bir fotoğrafındaki yorumlara bayıldım! O kadrajın ardındaki isme bakışları sayfalardan taşıp bana kadar geldi resmen Geçmişte yaşadıkları o hafta sonunu ara ara bölümlerden okumak ve bu ikiliye eşlik etmek harikaydı. Kabul etmekte zorlandılar

Teagan HunterYazar · 0 kitap
Teagan Hunter bol miktarda alaycı ve samimi bir tavırla ateşli romantik komediler yazıyor. Bu sırayla olmasa da pizzayı, hokeyi ve aşk romanlarını seviyor. Yazmadığı zamanlarda onu saatlerce Supernatural, One Tree Hill ve daha fazlasını izlerken bulabilirsiniz.