·614 syf.····Okunma: 23 Eylül 2025 20:57 Şimdi bu değerli ve bir o kadar da edebi okuma yolculuğuma bana Dune serisini öneren Nida arkadaşımı da dahil ettiğim için çok mutluyum. Her ne kadar kendisi ona bu kitabı önerdiğim için birazcık bana sinirli olsa da.
Kitap hakkında çok konuşmak istemiyorum yazar zaten 614 sayfa gibi saçma bir uzunlukta yazmış kitabı, kitaptan Uygar’ın “Adım Uygar ama adıma nazaran hiçte Uygar bi kişi değilimdir.” kesitini çıkartınca kitap otomatik 200 sayfa kısalıyor zaten. Üstüne bi de yazarın gereksiz eski kelimeler kullanması kitabı okurken bi yüzümüzü ekşitmedi değil.
Her ne dersem diyeyim kitap yine bu türde ve yazım tarzında olan çoğu kitap gibi kendini okutmayı başarttı ve muhtemelen ikincisi çıkınca onu da okuyacağım. Günün sonunda kitapta hiçbir şey bi yere bağlanmıyor bu arada, o da canımızı sıkmadı değil.