Lilith'in Gözyaşları

Ciltli

Lilith’in Gözyaşları Analiz.
2025 106. kitabı
Okunma: 04 Ekim 2025 00:09
Anna’nın basılı ilk kitabı ve benim de hevesle alarak okuduğum ilk kitabı Lilith’in Gözyaşları oldu. Sosyal medyada her ne kadar konusunun düşmandan aşka olduğunu görsem de “karanlık romantik”
Potansiyeli var
2025 39. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2025 21:33
(Spoiler içermez) Dark romance'i hiç sevmeyen biri olarak bu kitaba bir şans vermek istemiştim çünkü bu kitap belli ki "manyak ama romantize edilen erkek karakter ve kurbanı olan masum
2026 5. kitabı
Normalde Dark romance okuyan birisi değilim, çok hoşlandığım bir tür değil kendisi fakat sosyal medyada o kadar öneriliyordu ki bu kitap dayanamayıp okumaya karar verdim. Kitabı beğendim mi
Lilith'in GözyaşlarıAnna Tsintsadze · Lapis Yayınları · 2025538 okunma
Abartının da bi sınırı var
2025 61. kitabı
Bu kadar gereksiz uzun bir kitap için kısa bir inceleme yazmak istiyorum. Dostoyevski misin mübarek ,cümle başı para mı alıyorsun da aynı cümleleri döndüre döndüre yazdın. hep aynı olay, 600 küsür sayfada öğrenemedk düşmanlığın nedenini üstelik bi 600 sayfa daha öğrenemiyorsnz. çok yorucu bir kitap öldüm bittim bayıldım diyen tayfa 15 yaş filan galiba. Her neyse vakit kaybıdır benim için @çevirigiller kitapları daha güzel
2025 59. kitabı
Lilith’in Gözyaşları, hafızasını kaybeden Meira’nın geçmişiyle yüzleştiği, karmaşık ilişkiler içinde kendini bulmaya çalıştığı bir hikâyeyi anlatıyor. Esir düştüğü adamla arasında geçenler, geçmişin gölgeleriyle birleşince okuru sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Yazarın kalemiyle ilk defa tanıştım ve açıkçası başta neyle karşılaşacağımı merak ettim. Ama anlatım o kadar akıcıydı ki kitabı bir günde, 600 sayfa olarak bitirdim. Son sayfalarda “keşke bitmese” diye iç geçirdim. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum. Uygar’a o kadar çok kızdım ki yaptıklarından dolayı! Gerçekten bazı sahnelerde “nasıl böyle bir şey yapar?” diyerek içim içimi yedi. Resmen hastalıklı bir adam gibi geliyordu bana. Ama kitabın sonlarına doğru ona olan sinirim biraz yatıştı. Meira karakterinde ise tam anlamıyla bir bölünme yaşadım. Eski Meira ile yeni uyanmış Meira bana tamamen iki farklı kişi gibi geldi. Özellikle yeni Meira’nın dik duruşunu, sorgulayıcı tavrını çok beğendim. Eski Meira’yı okudukça hep “bu o olamaz, olmasın” diye içimden geçirdim. Kurgu çok iyiydi. Geçmişle günümüz arasında güzel geçişler vardı. Kitabın sonu beni şaşırttı çünkü daha sert bir final bekliyordum. Ama yazar olayları beklenmedik ama anlamlı bir şekilde bağlamış. Kitap beni hem duygusal hem zihinsel olarak etkiledi. Bitince aklım karakterlerde kaldı. Devam kitabı hemen gelmeli çünkü bu hikâyeyi yarım bırakmak istemiyorum. Yazar kesinlikle takibe değer.
batuhan allah kahretmesin seni
2025 19. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2025 16:45
yani bakin simdi… gonul verdigim dune macerasi bittikten sonra kendi kendime varolusculuga sarmistim hakimsiniz zaten. guzel arkadasim gerizekali Batuhan’in onerdigi bu kitabin oncelikle uzunlugunu ve bir serinin HENUZ YAYINLANMIS TEK KITABI oldugunu arastirmamak benim essekligim onu kabul ederek baslicam. bu aradan ciksin cunku soyleyecek cok seyim var. ya arkadasim siz gun icinde nasi erkeklerle muhattapsiniz once onu cok merak ediyorum bu kadar yearning muslum gurses sarkilarinda bile yok. surekli olarak lead karakter olan uygarin soyledigi her cümlenin sonunda yaptigini hayal etmekten kitabi okuyamaz olduk. kitapta cok zekice ustune dusunulup yazilmis gibi duran plot twistler sadece insani ??? yapiyor yani ne alaka olduk bes kere falan. SPOILER -merti bi anda oldurmesi cok hosuma gitti ama olmeyecegini de adimin nida oldugu kadar biliyorum ama olurse yazar benden alkis alacak. öte yandan yani insani yerlere carpan asil olaya gelmek istiyorum. ya rica ediyorum sokaga cikin ya. illa fakir insan yazin demiyorum zenginlerle muhattap olmuyosaniz ne bilim tahmin yurutmeyin mesela. kizin ipek ongun gibu konusmalari yardi yani. ZATEN ABI BAK KIZ SUREKLI JOHN WICK’IN KARISININ OLMEDEN ONCEKI HALI GIBI TAKILIYOR ORTADA NOLUYOR TAM OLARAK MEYRA HARBI GIDIK YANI. ozellikle o hipodrom sahneleri falan tatlim youre no shit ya tamam sensin kimlerdensin aq harbi cok challenging bi okuma seansiydi. NEYSE BU ARADA YINE SONU BI YERE BAGLANMADI YANI BUNLAR NEDEN DUSMAN. VE NEDEN BILMIYORUZ SOYLIYIM MI YAZAR DA BILMIYOR BU KIZ NE HALT YESE DE BUNLARI BOYLE BIRBIRINE GIRMIS OLSA DIYE HALA DUSUNDUGUNE EMINIM. neyse ikincisi ciksa okicam bana kimse caz yapmasin sariyor cunku yalan yok. neyse benden bu kadar baska kotu kitaplarda gorusuruz dost meclisi
Lilith'in GözyaşlarıAnna Tsintsadze · Lapis Yayınları · 2025538 okunma
Dune okuduktan sonra biraz boş şeyler okumak istemiştim…
2025 2. kitabı
Okunma: 23 Eylül 2025 20:57
Şimdi bu değerli ve bir o kadar da edebi okuma yolculuğuma bana Dune serisini öneren Nida arkadaşımı da dahil ettiğim için çok mutluyum. Her ne kadar kendisi ona bu kitabı önerdiğim için birazcık bana sinirli olsa da. Kitap hakkında çok konuşmak istemiyorum yazar zaten 614 sayfa gibi saçma bir uzunlukta yazmış kitabı, kitaptan Uygar’ın “Adım Uygar ama adıma nazaran hiçte Uygar bi kişi değilimdir.” kesitini çıkartınca kitap otomatik 200 sayfa kısalıyor zaten. Üstüne bi de yazarın gereksiz eski kelimeler kullanması kitabı okurken bi yüzümüzü ekşitmedi değil. Her ne dersem diyeyim kitap yine bu türde ve yazım tarzında olan çoğu kitap gibi kendini okutmayı başarttı ve muhtemelen ikincisi çıkınca onu da okuyacağım. Günün sonunda kitapta hiçbir şey bi yere bağlanmıyor bu arada, o da canımızı sıkmadı değil.
2025 6. kitabı
"Günlüğümün sayfaları yetmiyordu kalbimdeki bu ağırlığı paylaşmaya. Mürekkebim yetmiyordu sırf bir bakışına içinde harlanan alevleri anlatmaya" Merhabalar! Bugün hevesle okuduğum Lilith
UYGAR&MEİRA
Herkese merhaba. Çok uzatmayayacağım eleştiri incelemesini yapıp gideceğim. Benim serüvenim ve sabrım buraya kadar :D Yani insana neden Türk Genç Edebiyatı okumaması gerektiğini hatırlatan bazı anlar vardır. Mesela
Maça Kızı 8 - 1. Kitap
Maça Kızı 8 - 1. Kitap
Ateşpare 1
Ateşpare 1
İçi̇nde Bi̇r Sen - 1
İçi̇nde Bi̇r Sen - 1
, gibi... Bu kitapta benim için onların yanında yer alıyor. Üç kitap olmasının saçmalığının yanı sıra konu beni aşırı sıktı. İlk kitap 614 sayfa ve henüz iki kitabı daha var... Kitap içinde sürekli tekrara düşen bir durum var. Uygar Meira'ya işkence eder, Meira ben ne yaptım der sonra Uygar'dan geri kalmayacak şeyler yapar sonra aynı sıralamayla devam eder. O kadar sıkıldım o kadar bunaldım ki anlatamam. Kurgu aşırı sağlam bu konuda hem fikiriz ama bu kadar uzatmak neden ? İki kitap olsa ve biz biran önce konuya geçsek aksa gitse olmaz mı ? Normalde yarım bıraktığım kitaplara incelemede yazmam ama dayanamadım. Kitap beni RS'ye soktu resmen. Yine de sağlam kurgusundan dolayı yazarın eline,emeğine,kalemine sağlık diliyorum. Okuyacak olanlara sabırlar ve keyifli okumalar. ÇokçaKalppp>>>>
2025 10. kitabı
*SPOILER* kitap bi intikam kitabı olarak başlıyor, aralarındaki nefreti başlarda çok zevkle okudum ama belli bi yerden sonra bu ilişki o kadar tıkanık kaldı ki çok sıktı beni. 450. sayfadan itibaren sayfaları atlaya atlaya okudum ve finaline kadar intikam sebebini hala öğrenemiyor oluşumuzu gördüğümde kitabı yarım bıraktım. uygarın dilinden okuduğumuz yerler çok keyifliydi ilk kez bi erkek karakter ağzından yazılan kısımları daha çok beğendim ancak gerçekten kurgu ilerlemeyişi hepsinin önüne geçti. 2. kitabı çıktığında alacağım ama umarım aynı şekilde bir tıkanıklıkta kalmayız.

Anna TsintsadzeYazar · 0 kitap
Güzel sanatlar öğrencisi olan Tsintsadze, 22 yaşındadır. Yıllardır kitap yazma ve çizimle ilgilenmektedir. "Lilith'in Gözyaşları" ise onun ilk basılı kitabıdır.