Puan vermedi·200 syf.··Beğendi
· İçindeki çocuğu daha adını bile koyamadan öldüren Gamze'nin hüzün dolu hikâyesini anlattı bu kitap. Gerçek aşkı anlattı bu roman. Sitem dolu bir hayatı olan genç kızın gizem dolu başucu kitabı. Bakma içinde barındırdığı 'ılık' kelimesine, yüreği en fazla soğutan acıymış 'ayrılık' dedikleri baş belası.
Açıkçası kitabın kapağından yola çıkarak hiç böyle bir kitap beklemiyordum. Fakat tahminlerim beni yanılttı. Neşe dolu bir kitap beklerken hüznün kucağına düştüm.Heyecanla ve merakla 'devam kitabını' alacağım günü bekliyorum.
Buraya kadar gelmişken kitabın yazarından bahsetmezsem olmaz
Kendisi " Dünyanın en cesur yazarı" ( hemde noter onaylı ) olur. Aynı zamanda hayatımdaki ilk imzalı kitabı aldığım yazardır. ( O günü asla unutamıyorum ) ve tabiki bir abi, bir arkadaş, onu dinlerken sıkılmanız pek mümkün değil buna izin de vermiyor zaten . Neyse fırsatını bulunca mutlaka tanışın olur mu? Hayatınızdan bir yazarserkansengul geçsin.
Bu arada;
Kitabında " Her aşkın bir masalı, her genç kızın bir başucu kitabı vardır" diyor yazar. Eğer hâlâ bir başucu kitabınız yoksa birde buna şans verin derim, belki bu defa olur.