2025 4. kitabı
Normalde yazarları yabancı olan kitapları okumak herzaman öncelikli tercihimdir. Bu kitabı da çok boşluğuma denk geldiği için okumak istedim,okumak için okumak. Bana herhangi bir ders verme veya bir kâr amacıyla okumamıştım. Kitaba başladığım zaman yazarına bakmadan sadece kitaba başladım ve karakterlerde Sarp, Ayla, Enes isimlerini görünce bir an bırakmak istedim ama biraz daha okuyup "belki de güzeldir,bir şans vermek gerekli" diye düşündüm kendi kendime. Gelin görün ki o kadar akıcı o kadar güzel o kadar okuyucuyu içine çeken bir olay örgüsü vardı ki bir an elimden bırakamadım bırakmak istemedim,başladığım gibi bitirdim keşke hiç bitmeseydi ama en azından keşke sonu öyle bitmeseydi. Mutlu son bekliyordum, öyle bir sonu hakkediyordu bu kitap ve karakterler. Devam kitabında yeni umutlar yeni yaşamlar daha az sır daha az hayal kırıklığı bekliyorum. Lütfen öyle de olsun.Boşluğuma denk gelip okuduğum kitap beni daha boşluğa düşürmüş gibi hissediyorum çünkü. Tek bir cümleye sığdırmam gerekirse bu kitaba bayıldım.
Aşk
Tenimdeki İmzaİrem Demirbaş · Epsilon yayınları · 2018674 okunma