·382 syf.····Okunma: 27 Temmuz 2025 23:50 Merhaba!
Sizlere bugün Buzdan Kıvılcım kitabını getirdim ◉‿◉
Öncelikle önceden bir inceleme yapmıştım ama iki üç gün önce o incelemeyi okuduğumda bana şuan kitabın o duyguları hissettirmediğini fark ettim.
Kitabı ilk bitirdiğimde o heyecanla saçma bir inceleme yapmışım ಥ‿ಥ
Bende bunu düzeltmeye geldim.
Öncelikle kitabımızın konusu kısaca:
İklim adında bir kızımız var hmmm bu sonatla kardeş gibi biz bunla bunu ayarlayamayız...Düşünelim düşünelim...Heh buldum yıllardır çocukluktan beri ölümüne düşman olduğu Karza!Bir anda o iğrenç düşmanlıkları bitsin ve sevgili oluversinler.Heh tamam oldu bunla bunu ayarladık artık ikinci kitapta da tamaya birini buluruz...
Kitabın konusu bence bundan ibaretti ama asıl konudan bahsetmek istersek
İklim işinde gayet başarılı bir Buz Patencisidir.
Ve partneride Sonat.Sonat bir nedenden dolayı buz patenini bir süreliğine bırakmak zorunda kalır ve İklim'de partnersiz kalınca Karza'nın yanına gelir bunlar bir şekilde partner olurlar vs...
Kitabın sonunda herkesin tahmin edeceği gibi Karza ve İklim sevgili olur.Sevgi nedir?
Sevginin sözcük anlamını daha tam çözememiş olabilirim ama bence sevgi yada aşk bulduğu her fırsatta sevdiği kızın dudaklarına yapışmak değildir.
Sevgili oldukları anda Karza havuzda İklim'i öpmeye başlıyor... Durduramıyoruz çocuğu resmen.。◕‿◕。
Kitabı sonuna kadar okumak için benim çok merakımı çeken bir şey olmadı ama ben kitapları yarım bırakmayı sevmediğim için okudum.Zaten okuyorsanız yada okuduysanız ilk 50 sayfaya gelmeden olayı çakıyorsunuzdur.İklim ve Karza'nın pek romantik olduğunu sanmıyorum açıkçası kitaptaki benim için tek romantik kısım son sayfadaki Karza'nın bir repliğinden ibaretti.
Kitabı bitirdikten sonra ikincisine elim gitmedi desem yalan olmaz açıkçası merak unsuru barındırmıyor çünkü düşünüyorumki zaten Zirve Ötesi serisinde İklim,Tamay,Güz bu üç kızımız yakışıklı başarılı bir erkek bulacak ve son.
Yazarın emeğine saygısızlık yapmak istemem olumlu yönlerindende bahsedeyim.
Sonda küçük bir ters köşe vardı ona şaşırmıştım.
Kitap akıyor yani çerezlik denebilir.
Yazar konunun üzerine biraz daha dursaymış bence ortaya daha iyi bir sonuç çıkabilirmiş diyorum ve incelememi burada bitirmek istiyorum.
Buraya kadar okuduysanız teşekkürler(✯ᴗ✯)
Bunlar benim öznel düşüncelerim herkes benimle aynı fikirde olmayabilir tabikii.Herkesin zevkine saygım sonsuz...