Selin ŞafakAdsız
#psikolojik derinliği olan eserleri okumayı sever misiniz?
Ben cok severim.
#adsız eseri,#dram,#sır,#gizem,#intikam,#aksiyon , #duygusal,#ailesırları, #cinselgerilim,#mafya,#derindevlet ve +18 içeren içeren okurunu kitaba hapseden,soluksuz okunan #polisiye eserdi.
Eseri okurken tüm önyargılarımızı kenara bırakarak eseri keşfetmeye başladığımız da,yazarımızın o güçlü
#mizah yönünü keyifle keşfetmenin hazzı bir başka.
Benim okumaya doyamadığım bu kıymetli eseri hala okumadıysanız kaybınız büyük.
Bence yazarımızın güçlü kalemiyle hemen tanışmalısınız
Bu seri kesinlikle uzun soluklu bir dizi olmalı @netflixturkiye duy sesimizi.
Doğar doğmaz bir bebek pusetinin içinde üzerinde pahalı kumaştan bir tulum,altın nazarlık,bir biberon anne sütü ve bir not ile birlikte Ankara yetimhanesinin kapısına bırakılan,yetimhanede anlaşamayan iki müdür yardımcısı yüzünden adı uzun süre Adsız olarak kalan bu üstün zekalı çocuk,notta da yazıldığı gibi vatana millete yararlı bir insan olacağı umuduyla daha dört yaşındayken İstihbarat Teşkilatına alınır.33 yaşına kadar 48 farklı kimlik değiştirir.
Adsız,Yetimhanede,üç yaşındayken Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu tanısı uzman psikologlar ve pedagoglar tarafından konulmuş.Adsız,hala hiperaktif,dürtüsel ve tepkiseldi ama dikkat eksikliği sorununu isteği an aşabilmeyi öğrenmiştir.Anne ve babasının kim olduğunu cok merak ettiği icjn kırk yaş üstü adamlara DNA testi yaptırtır.Hatta kendisini yetiştiren Saygın Efe ye bile yapar ama sonuç negatiftir.
Zoraki başlayan ama istekle devam eden evliliği ve aşkı okumayı
Vatan aşkıyla yanıp tutuşan adam icin sevdası ve vatanı arasında kalan bol #aksiyon,#romantik ve tutku dolu sahneleriyle gönlüme taht kuran eserimizi,gücünün farkına varan kadınlarla,güçlü adamları aynı eserde okumaya sevenlere tavsiyemdir.Keskinlikle benim gibi doyamacaksiniz.Benim #adsız ı ikinci okuyuşum.Geçtiğimiz yıllarda başka bir yayınevinden çıktığında da soluksuz okumuştum
Adsız gerçek adını ve dünyaya gelmesine vesile olan iki insanın kimliklerini öğrenince ne yaptı?
Adalete aşık olan Ferah,gerçekleri öğrendiğinde ne yaptı?
Cevap eserde
Ben serinin devamı #zihinsarkacı nı okumaya gidiyorum.Kalın sağlıcakla