21 Nisan 2025
Hasrem Yayınları
Sıralamalar

2026 27. kitabı
Bir mektupla yetimhane kapısına bırakılan bir bebek… Zaman geçtikçe zekasıyla diğer çocuklardan ayrılan Adsız, bu yeteneği sayesinde devlet tarafından özel olarak yetiştirilen ajanlardan biri olur. Terk edilmiş olmanın acısı ve yetiştirildiği sistem, onun duygularını köreltmiş, katı bir adama dönüştürmüştür. Yine de içinin derinlerinde, gerçek kimliğini ve ailesini bulma isteği zaman zaman gün yüzüne çıkar. Bu yaşına kadar aldığı her görevde farklı kimliklere bürünen Adsız, bu kez bir aşiret içinde dönen kara para aklama ve kaçakçılık işlerini ortaya çıkarmakla görevlendirilir. Ancak bu görev, onun hayatını hiç beklemediği şekilde değiştirir. Çünkü bu kez sadece görev yoktur, ailesini bulma arzusu da vardır. Ve Ferah… Adsız, Ferah sayesinde beklenmedik bir anda, belki de ilk kez kalbinden vurulur. Bu seriyi neden daha önce keşfetmedim diye düşünmeden edemedim. Üç kitaplık, sizi adrenalinin zirvesine çıkaracak dolu dolu bir seri. Ama adrenalin deyince sadece aksiyon, gerilim ve entrika beklemeyin, yer yer kahkaha attıran sahnelere de hazırlıklı olun Not: Kitap argo kelimeler içermektedir.
·506 syf.·
2025 177. kitabı
Adsız Ona söylendiği kadarıyla bebekken kundağına bir mektup ile yetimhanenin kapısına devlet ananın kucağına bırakılmış bir bebek Adsız. Daha çok küçükken üstün zekası ve hiperaktivitesiyle diğer çocuklardan ayrılınca özel bir eğitim programı ile ajan olarak yetiştirilmeye başlıyor. Yurtlarda ve okul döneminde kiminle biraz bağ kursa o kişi apar topar hayatından uzaklaştırılıyor. Amaç insani tüm duygulardan uzak adeta robot gibi duygusuz bir ajan/devlet için tetikçi yaratmak. Her okul dönemi değişen kimliği ve ismiyle tezat, en çok adsız olarak seslenildiği daha minik bir bebekken yurtta kalan lakabı Adsız oluyor ve öyle de kalıyor. Kendini gönderildiği suikast görevi sonrası bir mağarada ölmek için saniyeleri saydığı anlardan birinde kurtarıcısı gelip onu Ankara'ya götürüyor, tedavisine. İyileşince yeni bir görev için onun seçildiğini söyleyen babası saydığı Saygın Efe , yeni ismini ve kimliğini veriyor ona. Şimdi görevi Mardin'li bir aşiret lideri, siyasetçi ve kulüp başkanı Akif'in silah kaçakçılığı ve diğer kara para işlerini bozmak, bunun için de itirafçı olan Akif'in ölmüş kardeşi Aliye'nin eşi Alemdar ve aslında yıllar önce Alemdar'ın öldürülen oğlu Ateş olarak geri geliyor. Adsız ailesine olan öfkesine rağmen anne ve babasına duyduğu gizli özlemle onların kim olduğunu bulmak için yıllardır çabalıyor. Bu görev sonrası Saygın Efe'den bilgi ya da ipucu istiyor ve bakalım hayat Adsız'a ailesini ararken neler bulduracak? Duygusuz , taş duvar gibi yaşayan Adsız aşkı tadarsa ne olur merak ettiniz dimi? İntikam ateşiyle yanan , ailesine dair boşlukları doldurmak için çabalayan Adsız son görevinde tanıştığı Ferah ile nasıl bir akıbete doğru çekilecek? Ferah ve Akif'in bağlantısı ne ? Ve bu görevde Adsız ile nasıl bir ilişkileri olacak ? ( ) Derin devlet ,
Puan vermedi
Merhabalarrr Bugün @selinsafakkaleminden kaleme aldığı muhteşem serinin ilk kitabı ile geldim Her detayı ayrı bir muhteşem görünmüyor mu Aşk yaşıyorum resmen paketle O zaman hemen başlayalım okumaya sizler bu seriyi daha önce okudunu mu? Yazarın kalemi ile tanisanlar kimler ?
2025 74. kitabı
"Çocukluğuma dair hatırladığım ilk şey... Koyu bir karanlık. Ama öyle renk koyusu değil. Kan koyusu gibi. Pelte gibi bir karanlık." "İyi misin?" "Değilim... Dünyanın en b_k sırrıyla müşerref bir yetim... Adsız... Kader denen şey bile değil... Bu ,insanlık suçu ... Bu vahşet! Çok acımasızlar be... Yapılır mı lan..." Herkese Merhaba Harika bir seri onerisiyle sizlerleyim. Yazarın akıcı, sade ve merak uyandıran bir anlatımı vardı Neredeyse soluksuz okumak istediğim bir kitaptı. Ara verdigimde aklım kitapta kaldı . Özellikle karakterlerin duygu durumlarını öyle güzel aktarmış ki kurgunun içindeymişim gibi hissettim. Belirtmem gereken diğer bir şey de bir kadın yazarın ağzından erkek karakteri en iyi yazabilmek büyük bir yetenek ve Selin Hanımı tebrik ediyorum. Adsız , doğduğu gün yetimhane kapısına bırakılmış bir çocuktu . 6 yaşına geldiğinde ise istihbarat için yetiştirilmeye başlandı . Geçmişine dair bildiği tek şey kundağına bırakılan bir nottu . Öyle bir sıkı eğitim aldı ki duyguları engellendi , ruhu öldürüldü. Tek amacı vatanına hizmet etmek ve bu uğurda şehit olmaktı. 2 yıl boyunca görevde bulunduğu Ortadoğu'dan dönünce son saha görevi verilir. Bu görevden sonra geri hizmete alınacaktı. Son görevi ise iş adamı kimliğiyle tanınan ama arka planda silah kaçakçısı ve terör destekçisinin yanına sizabilmekti. Planlar yapıldı, oyunlar kuruldu ve Adsız artık yeni ismiyle Ateş oldu. İnsanlar olan kurar da kaderin de planı elbet olur .Bakalım kaderin planında Adsız 'ın payına ne düşecek ? Bir yandan göreve odaklanan Adsız'ın ailesini arayışı nasıl devam edecek ? Beklenmedik sürprizler onun hayatını nasıl değiştirecek ? Sorular ve daha fazlası için kitabı okumalısınız. Kitap hakkında net söyleyeceğim yazdıklarım içeriğin yanında başlangıç kalır . Severek okuduğum bu
2025 192. kitabı
ADSIZ Donatıldığı,hiç de sıradan olmayan pek çok kabiliyetin en başında profesyonel bir suikastçıydı. Herkese Merhabalar. Bugün sizlere çok ama çok severek okuduğum bir kitap ile geldim. Uzun zamandır böyle güzel, akıcı bu tarz kitap okumamıştım. Bu kitap sayesinde fazla fazla doydum. Aaa yetişkin okurlar için olduğunu da ekleyim hemen unutmadan. Bayıldığımı söyledim mi ? Ben bu kitaba ve kurguya ba-yıl-dım. Yazarın kalemine hayran kaldım. Diyaloglar verilen mesajlar , karakter, karakterlerin psikolojisi, ortamın tasviri , yaşanan duygular daha neler neler hepsi ama hepsi okuyucuya bir bir geçiyor. Bırakın bir sonraki bölümü bir sonraki sayfa da ne olacak diye deli gibi merak ediyorsunuz. Bazı kitaplar abartılmayı gerçekten hak ediyor. Neyse ki ikinci kitap da elimde vardı hemen başlayım demiştim ve öyle de yaptım. Karanlık Sırlar, Romantizm , Aksiyon, Macera sever misiniz? O zaman bu kitap tam ama tam size göre. Adsız o bir suikastçı. Devlet özel olarak seçmiş ve yetiştirmiş. Keskin zekası ,iş bitiriciliği ve donatıldığı yetenekler ile tam bir makina. Ahhh öyle de iş bilir,dili keskin ve cazibesi ile katlanmış. Eehh birazcık çapkın ,zevkine sefasına düşkün olacak o kadar.
ADSIZ
2025 27. kitabı
Merhabalar sevgili kitapseverler size yine süper bir öneri ile geldim . ADSIZ kitabından suikastçı bir adamın neler yaptığını anlatıyor. Polisiye romanları seviyorsanız işte bu kitap tam size göre kitapta saplantılı ve bu saplantısından dolayı türlü şeyler yapabilecek olaylar anlatıyor.
2025 106. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2025 00:51
Hellööğğ DOBARLANIN Millet yeni bir kalem keşfetmişim. Ben oğlak burcuyum, ortalıkta çok dolanan kitap gördüğümde esefle gınayan bakışımı atar, hem merak eder hem de kitaba bilenirim. Taa ki o kitap benim ponçik ellerime geçene kadar. Ve radarıma bir kez girdiyse o mutlaka er ya da geç benim olur. Şimdi bu kitabın farklı bir yayınevinden baskısı vardı. Kitabı ordan gözüme kesmişim ki etrafımda okumayan da kalmamıştı. Üstelik ne kankitolarım ne de başkaları kötü yorum yapmamıştı. Bir Yazar arkadaşım bana, yazarın kalemini övünce dayanamadım. Eh yazarın da gözü benim üstümdeymiş meğerse aldık kitapları. Şimdi o meşhur soru geliyor: Övülmeye gerçekten değdi mi? Cevap: Evet, kesinlikle! Edit kısmından pek hoşnut olmasam da bu zekice hazırlanmış olay örgüsü için benden tam puan aldı. Şimdi Bi edit için kalp kıramam, Sezar'ın hakkı Sezar'a. Kurtlar Vadisi dizisinden sonra hiçbir kurgu tam olarak hayal ürünü sayılmaz, düşüncemi kanıtlar niteliğinde bizim Adsız paşa. Adı cidden Adsız, çünkü ne onu yetimhaneye bırakanlar ne de sonrasında tam olarak kalıcı bir ismi olmamış. O devletin çocuğu olmuş, devlet vatan için yetiştirmiş bir kurt yok daha çok ejderha bu. Ya da ikisinin karışımı. Siz Adsız'a söylemeyin maazallah bulur beni de mahveder. Son görevinden sonra yıllar önce ölmüş birinin yerine geçip ailesinin kötülük ağını çökermesi görevi veriliyor ona. Bu gerçekten en zor görevi oldu, çünkü rolüne büründüğü karakterden o bile nefret etti. Aslında tek istediği onu terk eden ailesinin kim olduğunu öğrenmek ama onu da sonra Öğreniyor. Ben #adsız 'ın intikamcı yanını çok sevdim. Alaycı umursamazlığına bayıldım ve çoğu zaman kahkahalara boğuldum. Yazarın kadın olmadığını bilsem bunu bir erkek yazar yazmış derdim. Çok gerçekçi ve mantıklı tepkiler, psikolojik
2025 12. kitabı
Çok severek okudum. Yazarın kalemine sağlık. Heyecanla her sayfayı ayrı çevirdim. Adsız yetimhanede büyüyüp istihbarat için yetiştirilen son görevinden sonra gerçekleri öğrenmek istiyor. Son görevi için hazır neler mi oluyor mutlaka okumalısınız
2025 199. kitabı
Selin ŞafakSelin Şafak AdsızAdsız #psikolojik derinliği olan eserleri okumayı sever misiniz? Ben cok severim. #adsız eseri,#dram,#sır,#gizem,#intikam,#aksiyon , #duygusal,#ailesırları, #cinselgerilim,#mafya,#derindevlet ve +18 içeren içeren okurunu kitaba hapseden,soluksuz okunan #polisiye eserdi. Eseri okurken tüm önyargılarımızı kenara bırakarak eseri keşfetmeye başladığımız da,yazarımızın o güçlü #mizah yönünü keyifle keşfetmenin hazzı bir başka. Benim okumaya doyamadığım bu kıymetli eseri hala okumadıysanız kaybınız büyük. Bence yazarımızın güçlü kalemiyle hemen tanışmalısınız Bu seri kesinlikle uzun soluklu bir dizi olmalı @netflixturkiye duy sesimizi. Doğar doğmaz bir bebek pusetinin içinde üzerinde pahalı kumaştan bir tulum,altın nazarlık,bir biberon anne sütü ve bir not ile birlikte Ankara yetimhanesinin kapısına bırakılan,yetimhanede anlaşamayan iki müdür yardımcısı yüzünden adı uzun süre Adsız olarak kalan bu üstün zekalı çocuk,notta da yazıldığı gibi vatana millete yararlı bir insan olacağı umuduyla daha dört yaşındayken İstihbarat Teşkilatına alınır.33 yaşına kadar 48 farklı kimlik değiştirir. Adsız,Yetimhanede,üç yaşındayken Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu tanısı uzman psikologlar ve pedagoglar tarafından konulmuş.Adsız,hala hiperaktif,dürtüsel ve tepkiseldi ama dikkat eksikliği sorununu isteği an aşabilmeyi öğrenmiştir.Anne ve babasının kim olduğunu cok merak ettiği icjn kırk yaş üstü adamlara DNA testi yaptırtır.Hatta kendisini yetiştiren Saygın Efe ye bile yapar ama sonuç negatiftir. Zoraki başlayan ama istekle devam eden evliliği ve aşkı okumayı Vatan aşkıyla yanıp tutuşan adam icin sevdası ve vatanı arasında kalan bol #aksiyon,#romantik ve tutku dolu sahneleriyle gönlüme taht kuran eserimizi,gücünün farkına varan kadınlarla,güçlü adamları aynı eserde
ADSIZ
2025 60. kitabı
#Bir suikastçinin hayatında neler olabilir? Her anında soluk soluğa ve heyecanla dolu bir kitap. Elinizden düşüremeyeceksiniz. Gerçekten sizi içine alan bir kitap AdsızAdsız Selin ŞafakSelin Şafak

Selin ŞafakYazar · 0 kitap
7 Eylül 1988’de Kırklareli’de doğan Selin Şafak, ilköğretimini ve liseyi aynı şehirde tamamladı. 2006 yılında İstanbul Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde lisans eğitimine başladı, lisans eğitimi sırasında Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yandal lisans programını ve Pedagojik Formasyon eğitimini 2010 yılında tamamladı. Birkaç yıl çeşitli sektörlerde Halkla İlişkiler Uzmanı olarak çalıştıktan sonra evlenip eşiyle Edirne Keşan İlçesine yerleşti ve burada halen aile işine devam ediyor. Evli ve 8 yaşında bir erkek çocuk annesi olan yazar, küçük yaşlardan itibaren edebiyata ve resme ilgi duyuyor. 2019 yılından beri dijital bir platformda yazdığı roman türü eserlerini okurlarıyla paylaşıyor ve birçok tamamlanmış kurgusuyla okurlarıyla buluşmaktan mutluluk duyuyor. The Adsız çalışması ilgi çekici kurgusuyla birçok edebiyatseverin beğenisini kazandı. Yazarın yayınladığı ilk çalışması The Adsız’ın, hikâyenin doruk noktasındaki finalinden sonra okurlarından gelen yoğun istek üzerine AS isminde devam kitabını yazdı ve birinci cilt olan The Adsız, Mythos yayınları aracılığıyla sayfalarla buluştu.