CEM GÖKSEL ÖZARGUN~ŞAH.MAT AŞK~
Selam.Bugün sizlere @cemozargun kalemi ile de tanışma kitabım olan #şahmataşk kitabı ile geldim. Yazardan ilk okuduğum kitap oldu ve kalemini sevdim. Akıcı,güzel bir yazım diline sahip. Kitabımızın konusu ise adından da anlaşılacağı üzere herkesin hayatında bir kez de olsa yaşamış olduğu ve hayatını gerçekten çok etkileyen bir duygu olan AŞK… Kişisel gelişim türünde olan bu kitabımıza aslında sadece bu çerçeveden bakmak haksızlık olur. Yazar konuyu o kadar güzel değilmiş ki ve o kadar güzel alıntılarla bunu süslemiş ki kitabın bir çok sayfasını altını çizdim diyebilirim. Aynı zamanda kitabı okurken kendime de bir çok soru sordum. Bu kitap hem sizi hem de karşınızdaki insanı size sorgulatıyor. Aslında sevmenin altında bir kendini arayışlık olduğunu gözler önüne seriyor.
Öyle basit bir şekilde de değil.Mitlerden,Psikolojiye, felsefeden bilimsel araştırmalara kadar uzanan çok katmanlı bir anlatımla aşkı aslında yaşarken ne yaşadığımızı anlamamıza yardımcı oluyorum.
Şimdi size bu güzel kitaptan altını çizdim birkaç alıntıyı bırakıyorum ve bu türde okuma yapmayı severlere kitabı tavsiye ediyorum .