#arzununokudukları
#yorum
Emel Adalı
@koridoryayincilik
#öldümçık
"Her şeyin farkında olup 'kör olsaydımda görmeseydim' eşiğine gelmeyin. O eşik çok kötü. Orası çok çaresiz bir yer"# alinti
Herkese merhabalar
Bir yalana 4 yıl inanıp da sonra bir aydınlanma yaşayan Perihan...
Yazar gerçek bir hikayeden esinlenerek yazdığını söylemiş. Muhtemelen doğrudur.
Kuzeninin cinayete kurban gitmesiyle başlayan kitap alakasız bir giriş yapmış olsa da olaylar zamanın Twitterı şimdi lerin X uygulaması üzerinde popüler olan Peri karşındaki yalandan bir profil sahibiyle 4 yıl yazışmasıyla ilerliyor.
Telefon kullanmayan Yağız haliyle yazmaktan başka iletişimi olmayan bir Perihan.
Tüm umutları ve şüphelerini de valizine doldurup İstanbul'a Yağız 'a gittiğini düşünürken, içini kemiren kurt yıllar sonra da olsa işe yarıyor ve gerçeklerin peşine düşüyor.
Başka birinin fotoğraflarını kullanan Yağız yalanları ortaya çıkınca buhar oluyor. Ama Perihan bu işin peşine düşüp fotoğrafların sahibi Deniz' i buluyor. Pek hoş bir tanışma olmasa da Deniz ve Perihan kaderin yolunu değiştirmeye niyetli.
Uzun zamandır kitaplığımda duran bir kitaptı. İsmi dikkatimi çekmişti. Ama çok alakasız bir isimmiş. Her ay @aradagezercokcaokur ile #ekipgörevde için seçilen yayınevinde @koridor olunca şans vermek istedim. Fakat okumasam da hiçbişey kaybetmeyeceğim bir kitapmış. Öğrenmiş oldum.
Yine yeniden farklı kitap yorumlarında buluşuncaya kadar mutlu kalın kitaplarla kalın
Öldüm ÇıkPerihan Gün · Koridor Yayıncılık · 2017333 okunma