2025 138. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2025 17:31
༺✮•°◤ 𝙆𝙖𝙩𝙝𝙚𝙧𝙞𝙣𝙚 𝘾𝙚𝙣𝙩𝙚𝙧 𝙍𝙤𝙢𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝙆𝙤𝙢𝙚𝙙𝙞_𝙘𝙞𝙡𝙚𝙧 ◥°•✮༻ Selammm,bugün sizlere elimden bırakmadan okuyup bitirdiğim harika bir romcom ile geldim.Yazarin kaleminden okuduğum ilk kitap lakin Yakın Koruma kitabı da kitaplığımda;)) Şimdi sizleri daha fazla bekletmeden hemen güzel kitabın konusuna geçiyorum!! Emma Wheeler,senarist olma yolunda çabalayan,lakin babasının geçirdiği kaza sebebiyle onun bakımına 10 yıldır hayatını tam anlamıyla adamış bir genç kadın. Hayatta sevdiği şeyler ailesi, romantik komediler ve senarist olabilmek. Vee birde Charlie Yates hayranlığı tabiii ki. Her zaman ona destek olan ve iş ayarlayan liseden eski sevgilisi Logan bir teklif ile gelir. Bu mucize gibi bir şeydir. Senarist Charlie Yates ile ortak senaryo yazmak!! İnanmaz! İnanamaz!! Logan ona onun gibi Charlie'ninde menajeri olduğunu söylediğinde bir şok daha yaşar. Ama asıl şok ortak senaryo yu Emma ya gösterdiğinde olur. Bu berbat bir senaryodur. Logan mesleki kariyeri için bu fırsatı kaçıramayacağına onu ikna eder. Kız kardeşi Sylvie babasının bakımı için şehre gelir. Emma ve Loganla beraber Los Angeles'ın yolunu tutarlar.Yaptıkları anlaşma şudur. 6 ay boyunca Los Angeles'ta Charlie Yates in evinde kalacaktır ve beraber senaryoyu yeniden yazacaklardır. Ama işe bakın ki Charlie'nin bu plandan haberi yoktur. Daha geldikleri anda böyle bir şeyin olmayacağını ve asla kabul etmeyeceğini söyler. Emma nın yaşadığı hayal kırıklığını siz düşünün. Üstelik hayranı olduğu senarist tarafından hem aşağılanıp hem reddedilmek. Charlie bu zamana kadar romantik bir senaryo yazmamıştır. Başarıları hep farklı dallardadır. Geri dönüş yoluna geçen Emma bir anda bayılınca her şey tekrar başa sarılır. Charlie en azından senaryo hakkında fikrini sorar.İşte asıl çalışma süreci Emma'nın detaylara inmesi ile başlar.. Yazarın akıcı kalemi, karakterlerin sevimli diyalogları ile şahane bir romantik komedi sizleri bekliyor!!!
Romantik Komedici-lerKatherine Center · Artemis Yayınları · 2025105 okunma