2025 186. kitabı
ÖLÜMDEN SONRA . Ölüm, sözlük anlamıyla " Yaşamın sona ermesi ". Düşündüğümüzde ise o tek kelimenin içinde barındırdığı mana?!Sevdiğimizi kaybetmenin o kahredici anlatılamaz acısı ya da kendi yaşamımızın her an son bulacağı kaygısı... Ya sonra? Sonrası bir bilinmezlik bulutu. Fizik boyutumuzu sınırlayan zaman ve mekan olgularının ötesinde bir yerlerdeki ruh, kendi tekamül seyri içinde sayısız biyolojik kütle ve tekamül okuluna uzanır ve oraların bilgisini toplar, sonsuz yolculuğuna ardına bakmaksızın devam eder. Ölüm ruha değil, bedene aittir. Biliniz ki: Beden arabadır... Ruh da şoför. Araba ortadan kalksa da şoför yoluna devam eder. yazan öz sözde, ölümden sonrasının gizemini çözmek için yapılan çalışmalara yer verir okuma. Ve işte #seanslar başlar... #Erhankolbaşı, uzun yıllardır alternatif tarih, spiritüel araştırmalar ve bilinç çalışmalarına dair yaptığı incelemelerle tanınan bir isim.#dilekkesen ise spiritüel konulara olan ilgisini psikolojik ve felsefi açılardan derinleştiren bir yazar. İki ismin kaleminden çıkan bu kitap, bireysel tecrübelerle kolektif bilgeliği buluşturuyor. Amaç, okuyucuya “tek doğru”yu dikte etmek değil; bilakis ölüm ötesi varoluş ihtimaline dair farklı bakış açılarını sorgulatmak ve zihinsel ufku genişletmek. “Ölümden sonra yaşam var mı?” sorusuna felsefi ve mistik bir dille olduğu kadar, bilimsel verilerle de yaklaşarak ölümün bir son değil, bir geçiş olduğunu ifade ediyor kitap.. Ölüm korkusunu hafifletirken, yakın ölümlerine de teselli olup rahatlama sağladığı bir gerçek.#ölüm öyle bir kaleme alınmış ki bilim ve din üzerinden, ne bir soru işareti ne bir şüphe bırakıyor zihinlerde. Seanslarda ölüm anına yaklaşanların deneyimleri, ruh göçü ve reenkarnasyon, dinlerin ölüm sonrası tasavvurları, astral seyahat deneyimleri aktarılırken ölümün ötesine uzanıyoruz. Kesin cevaplar eşliğinde değil, sorgulamaya yönelik yaşanılan gerçekler ile düşünerek yanıtı alıyoruz. Seanslar başta olmak üzere her bir düşüncenin açıklaması öyle muazzamdı ki, böylesi bir okuma beklemiyordum. Ruh gibi bilgi de sonsuz demiş ya yazarımız ve eklemiş " araştırmalarımız burada kalmayacak, yeni verilerle bilgi sahamızı genişletiyoruz " diye. #iyiki okudum diyen ben #heyecanla bekliyorum devamını . #tavsiyemdir efendim, keyifle . .
Ölümden SonraErhan Kolbaşı · Üçüncü Göz Yayınları · 202537 okunma