2025 11. kitabı
Sırf tasarımı için satın aldığım bir kitap kendisi. Yazarı hep duyuyordum ama kitaplarının tarzıma uymadığını düşünerek hiç şans vermedim daha önce, ta ki bu kitap çıkana kadar. Kitabın konusunu ve işleyişini çok sevdim açıkçası. Yavaş işleyen ve bol betimlemeli bir kitap ama bu beni okurken hiç sıkmadı, yavaş işleyen kitapların daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum ve karakterlerle daha iyi bir bağ kuruyorum. Erkek ve kadın karakterin hemen yakınlaşmamasını, o aralarındaki imkansız ilişkiyi okurken baya keyif aldığımı itiraf etmem gerek. Kitapta klişe bulduğum bir kaç sahne oldu ama bu kitabı sevmemem için yeterli bir sebep değil tabii ki. Son olarak kitabı okurken beklediğim gibi gotik bir atmosferle karşılaşmadım hatta kitabın günümüz hayatında geçtiğini de bilmiyordum. Modern vampirleri okumaktan pek zevk alamıyorum ne yazık ki. Ama karakterler ve duygular o kadar iyi yazılmış ki, Luzia'nın hissettiği yan karakter sendromunu ben de sonuna kadar hissedip üzüldüm, zaman zaman sinirlendim. Genel olarak sevdiğim bir kitap oldu kendileri 2. Kitabı da en yakında okumak için sabırsızlanıyorum. N. G. Kabal
Canavarın da Kalbi VarmışN. G. Kabal · Dex Kitap · 20251,079 okunma
Luxuria nasıl öldü geçti mi ilk kitapta o kısım sidra ben öldürdüm demişti sanki ilk kısımda birde son kısımda vaha ne yaptı ben anlamadım
E. Ş. Ravenheart
İkinci kitabı okuduğunda her şeyi anlayacaksın🖤