Kitabı hiç beğenmedim. Hayatımda okuduğum en kötü kitaplardan biriydi. Daha önce yeni yeni kitap okumaya başladığım zamanlar Osho'nun Erkek - Erilin Ruhunu Yeniden Keşfetmek "beden ve zihni dengelemek" adındaki bir kitabının sadece bir kısmını okumuştum ve açıkçası etkilenmiştim. Ama bu kitabını okuduğum zaman tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım. Şu an kitap okuma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum ve bu kitabın bana kattığı tek şey okuma alışkanlığına düzenli devam etmem. Kitabın yarısı erkekleri genel olarak gömüyor hakarete varan yorumlar yapıp duruyor ve kadınları yerli yersiz alakasız yerlerde yüceltiyor. Eleştiri yapılabilir ama bu kitabı okuyan, insanları tanımayan bir canlı, erkekleri muhtemelen şakak maymunundan hallice ve kadınları gökten inmiş melekler olarak düşünür. Genel olarak klasik batı ve Amerikan düşmanlığı yapıp duruyor. Diğer dinleri sürekli eleştiriyor tüm dinlerin berbat olduğunu savunuyor ama olay budizme gelince "aa o başkadır" moduna bürünüyor. Büyük beklentilerle aldığım kitap tam olarak hayal kırıklığı çıktı. Tavsiye etmem.