2025 80. kitabı
“Bazı aşklar yarım kalmaz, sadece doğru zamanı bekler…” Bazen zor geçen bir haftanın ardından kalbimizi hafifletecek tek şey, içimizi ısıtan bir hikâyedir. Nasıl ki mutlu sonla biten bir romantik filmi izlemek yüreğimizi tatlı bir heyecana boğarsa, bu kitap da aynı etkiyi yaratıyor. Okurken hem romantizmin büyüsünü hissediyor hem de kalbinizi gülümseten “mutlu sonlu komik bir hikâye” tadını alıyorsunuz. Eğer ikinci şanslara inanan bir kalbiniz varsa, bu kitap sizi tam da hayalini kurduğunuz duygularla kucaklıyor. Eğlenceli, sevgi dolu ve sadece kendi hayatlarına değil, öğrencilerinin hayatına da dokunan iki öğretmenin hikâyesi anlatılıyor. Garrett Daniels ve Callaway Carpenter, lisede birbirlerine âşık olmuş ve sonsuza kadar birlikte olacaklarını sanmışlardır. Ancak mesafe ve zaman onları ayırır; Callie San Diego’da tiyatro sahnesinde kendine yer edinmeye çalışırken, Garrett eski okuluna dönüp futbol takımını zirveye taşımaya uğraşır. Yıllar sonra Callie, istemediği bir olayın ardından New Jersey’e ailesinin yanına döner. Eski lisesinde vekil öğretmenlik yapmaya başlar ve burada hayatının aşkıyla yeniden karşılaşır. Bir zamanların okulun altın çocuğu ve yıldız sporcusu Garrett Daniels, artık futbol takımının koçudur. On yıldan uzun bir sürenin ardından, her şeyin başladığı yerde nihayet ikinci bir şansı yakalarlar. #İkinciŞansAşkı #RomantikOkuma #MutluSonluHikaye #KitapÖnerisi #KalbimeDokundu #AşkınEnGüzeli
2023 Okuma Raporları
Aşka DönüşEmma Chase · Nemesis Kitap · 2023333 okunma