Kitabı öğrencilerimin elinde bolca gördüğüm ve öğrencilerim ne okuyor acaba diye merak ettiğim için okumaya başladım. Ve başlamaz olaydım öğrencilerim bu kitabı okuyor diyemiyorum zehirleniyorlarmış meğer diyebilirim. Bir kitap düşünün küfür olmayan tek sayfası yok. Benim 15-16 yaşındaki çocuklarım ne öğrendiler, nasıl etkilendiler bu kitaptan şimdi. Bolca küfür öğrenmişlerdir yazık gerçekten . Küfürün dile yerleşmesi normalleşti. Küfürlü konuşmak normalleşti. Kitabın ana karakteri doktor kızımız sanki sokak magandası sürekli küfürlü bir dil ve sürekli benzetmelerle bir şey anlatıyor sosyal medyada video editleme tarzında anlatıyor her şeyi. Tabi ki kitaba basitlik katmaktan başka bir şeye yaramıyor bu anlatım tarzı. Diğer ana karakterimiz asker oğlumuz kızımızdan daha beter. Ben artık dur diyorum gerçekten okuyamıyorum. Bana göre küfür normal değil bir kaç yerde olay örgüsüyle sunulsa bir şey diyecek değilim ama küfürsüz sayfa yok maalesef. Öğrencilerim bu kitapları okuduğu için gerçekten çok üzgünüm.