2025 62. kitabı
Merhaba arkadaşlar bugün #JamesHowe ve #AndrewDonkin ‘in metin yazarlığı yaptığı #illustration #StephenGilpin ‘a ait olan #VampirTavşan #Grafikroman ‘ı ile geldim “BUGÜN SEBZELER… YARIN TÜM DÜNYA!” Okurken çok eğlendiğim bir grafik roman oldu! Hikayeyi bize anlatan, sıradan olmadığını her haliyle hissettiren evin köpeği Harold. Tabii onun yanında, şüpheciliğiyle tanınan kedi Chester var. Bir yandan kahkahalar attım, bir yandan da “Şimdi ne olacak? Tavşan gerçekten bir vampir mi?” diye merakla sayfaları çevirdim. Resimleri, kurgusu ve temposu öyle keyifliydi ki elinizden bırakamayacaksınız. Gizem dolu bir hikayeye hazır mısınız? O zaman başlayalım. Monroe ailesine o gece yeni bir üye daha katılmıştı: minik bir tavşan… Evin kedisi Chester ve köpeği Harold, tavşanın gelişiyle birlikte evdeki tuhaf değişimleri fark etmeye başlarlar. Chester, sivri dişleri ve garip davranışları olan bu tavşanın gizemini çözmek için işe koyulur. Fakat Chester’ın anlattıklarına, eski dostu Harold bile inanmazken, ev halkını bu tehlikeye karşı nasıl uyaracaktır? Bay Monroe’nun buzdolabında bulduğu beyaz domates ve diğer beyazlaşan sebzeler neyin habercisidir? Evde neler olmaktadır? Chester’ın keşfettiği o sır neydi? Harold ve Chester, Monroe ailesini koruyabilecek mi? Bol ödüllü çocuk klasiğinin grafik roman uyarlaması olduğunu da belirtmeden geçmeyeyim! ⸻ #VampirTavşan #GrafikRoman #CigdemileOkuyoruz #ÇocukKlasiği #KitapÖnerisi #ÇocukKitapları #OkumaKeyfi #KitapSevgisi #KitapKurduÇocuklar #EdebiyatYolculuğu #ÇocuklaraKitap
Roman
Vampir TavşanAndrew Donkin · Domingo Yayınevi · 202513 okunma