2025 57. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2025 10:49
"Bir yere varmadan önce kendine uğra. Gideceğin bütün yollar kendinden geçer." (Ragıp İsfahani) Hanife Mert’in kaleminden çıkan “Yolculuk”, insanın iç dünyasında attığı adımları, yolda karşılaştığı izleri ve dönüşümün sessiz gücünü anlatıyor. Kitap 4 ayrı bölümden oluşuyor: -Kendine Yolculuk -Duygulara ve Değerlere Yolculuk -Umuda Yolculuk -Anılara Yolculuk Her bölüm kendi içinde alt başlıklarda ele alınmış. Kendi hayat yolculuğumuzda bilmediğimiz ya da üzerinde durmadığımız yönlere dikkat çekiyor. Aslında bir durup yavaşla diyor insana. Hayat koşturmacasında en çok kendimizi dinlemeyi unutuyoruz. Her başlıkta kendimizle baş başa kalmamız için bir soru yöneltiyor bize. Okurken insana kendini iyi hissettiriyor. Kişisel gelişim alanında dönüp bakılması gereken bir eser. Rehber niteliğinde. Sade ve akıcı bir dille içten, doğal anlatımı ile okurun dünyasına ayna tutuyor. "İnsan kendinden kaçmak isterken yine kendine varmış olmaz mı? İnsanın bindiği gemi de vardığı liman da kendi yüreğindedir."
YolculukHanife Mert · Gece Kitaplığı · 202543 okunma