4.5/10
2025 175. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2025 15:30
Oyuncak Müzesi Emre Gül Oyuncak Müzesi~ Emre Gül 4.5/10 ͏ 𝕸𝖊𝖟𝖆𝖗𝖑𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖐 𝖐𝖎ş𝖎𝖑𝖎𝖐 𝖉𝖊𝖗𝖑𝖊𝖗 𝖆𝖒𝖆 𝖘𝖊𝖛𝖉𝖎ğ𝖎𝖒𝖎𝖟 𝖎𝖓𝖘𝖆𝖓ı 𝖐𝖆𝖞𝖇𝖊𝖙𝖙𝖎ğ𝖎𝖒𝖎𝖟𝖉𝖊 𝖙𝖔𝖕𝖗𝖆ğı𝖓 𝖆𝖑𝖙ı𝖓𝖆 𝖔𝖓𝖚𝖓𝖑𝖆 𝖇𝖎𝖗𝖑𝖎𝖐𝖙𝖊 𝖌ö𝖒ü𝖑ü𝖗ü𝖟. 𝕯𝖊𝖒𝖊𝖒 𝖔 𝖐𝖎 𝖇𝖆𝖟𝖊𝖓 𝖊𝖟𝖆𝖗ı𝖓 𝖆𝖑𝖙ı𝖓𝖉𝖆 𝖇𝖎𝖗𝖉𝖊𝖓 𝖋𝖆𝖟𝖑𝖆 𝖎𝖓𝖘𝖆𝖓 𝖞𝖆𝖙𝖆𝖗. Ve sonunda herkesin övmelere doyamadığı o seri ile bende tanıştım. Kitabın yarısında kitabı parçalamamak için verdiğim savaştan dolayı bana madalya verilmeli. Sevenlerinden özür diliyorum fakat; tam olarak neresini sevdiniz kitabın? Katilin narsist ruh hastası olduğunu bilerek başladım kitaba. Fakat her sayfada okuyucu aşağılaması bunun neresi kitabı güzelleştiriyor mesela? Tamam, ruh hastası bir manyak ama ruh hastaları bile insanları öldürüyorum bana teşekkür etmeliler diye düşünmez, delilerin bile savunmayacağı bir nokta bu. Eyvallah, bunu da kabul ettik diyelim. İnsanları öldürecek, onlara işkence yapacak fakat karşısındaki insanlar ona gülmüyor sorularına cevap vermiyor diye bencillikle suçluyor? Narsistliğin/ruh hastalığının baya üzerine çıkılmış bir olay bu. İnandırıcılık seviyesi eksilerde bile değil. Cinayetlere gelelim. Seri katil olmak bu kadar kolay mı ya? Bir kapşon takalım, yüzümüzü kapatalım yeterli. Sabah, öğlen, akşam fark etmez adam her yerde her şekilde insanları öldürebiliyor AMA ÇOK ZEKI OLDUĞU İÇİN YAKALANMIYOR. Vay be! Gittiği yerlerde kameraların bozuk olması, saklandığı yerden kimsenin olmaması, kader bizim katille elele vermiş olması lazım başka açıklaması olamaz. Zekice planlara varım, kusursuz cinayetlere varım, ama beni asla yakalayamazlar dedikten sonra her önüne geleni şak şak indirirse orada uzaklaşırım bir kendisiyle.
Alıntı
Oyuncak MüzesiEmre Gül · Guardian Yayınları · 20241,736 okunma
AA lütfen öyle demeyelim kameralara yakalanmadan tenha yerlerde işliyor cinayetleri dikkatli okuyalım ajahhahshahjsjs
Sena Nur Çevik
Super zeka karakter ya muthisjsjs