···Okunma: 08 Ekim 2025 02:07 ᖇᑌ̈ᗰEYᔕᗩ ᗪEᗰIᖇKᑌTᒪᑌ )♤(
ᔕᑌ Tᗩᑎᖇıᔕı'ᑎıᑎ GEᒪIᑎI ¢єнєииєм αиαнтαяı
Selaaamm,bugün sizlere çok severek okuduğum mitolojik fantastik serinin 2.kitabı paylaşımı ile geldim. #sutanrısınıngelini cehennem anahtarı.
Serinin ilk kitabını da çok severek okudum fakat hiç abartmıyorum 2.kitap efsane olmuş bayıldımmmm!!
Ah ben ne okudum böyle. İlk kitapta Aron ın yıllardır kabul etmediği gelinlerin ardından Su Tanrısı na Gelin olan Mana'mız bu ikinci kitapta tam bir efsane! Böyle güçlü bir kadın karakter ve ardında her an açığa çıkmak üzere olan gizli güçleri..Okuyunca beni anlayacaksınız!! Şiddetle tavsiye ediyorum ve hemen kısaca konusuna geçiyorum.
Mana yı kabul eden Aron halkını mutlu etmişti. Fakat yer altındaki karanlık yüzeye çıkmak için durmadan çalışıyordu. Kral zehri ile zehirlenen Aron,Mana'yı güvenli ellere teslim ettikten sonra tüm gücü ile Nergal e karşı durdu. Ortalık iyice karışmış, Phoniler,kerler,galla iblisleri dört bir yandan saldırıyordu. Mana, Aron'ın zehir vücudunda dolaşırken verdiği bu mücadelenin ona çok fazla zarar verdiğini biliyordu. Ölüm Tanrısı nı öldüren Aron ise sonunda halkını kurtarmış lakin kalbi buz tutarak atmayı bırakmıştı.
Mana nın mücadelesi sarayı korumakla başladığında yine gördüğü sunak ile güçleri artarak sarayı ve halkı büyük tehlikeden korumuş herkesi şaşırmıştı.Ama şimdi asıl sorun Aron'ı geri getirmekti.Öldüğünü düşündüğü an mahvoldu.Varisler ve karanlık dünyanın gözü Su Tanrısı'nın tahtındaydı.Bu zehiri ondan alacak tek bir şey var dedi Selkie.
Aşk, saf Aşk. Psyche nin göz yaşları!!
Mana, eşi Aron ın için büyük bir mücadele ye böyle başladı. Bu yolda Aron ı geri alırken kendini ve güçlerini bulduğunda büyük şoklar yaşıyoruz.Dahası ve fazlası kitapta!
Son sayfalar ise bomba üstüne bomba!!
Türü sevenler bu macerayı sakın kaçırmayın!
Devamını merakla bekliyorum:)