2025 177. kitabı
Okunma: 08 Ekim 2025 00:00
Evet, evet biliyorum dün başlamıştım okumaya, ama yine de dün bitirdim. Niye ve nasıl bitirdim peki? Kıkır kıkır gülerek okudukça okudum, bir baktım ki bitmiş. Öyle üç beş kısımda da değil he. Beni güldüren hikaye yok gibi bir şey. Eh kaliteli mizah yok çünkü. Bu hikaye romantizm seviyesi ile mizah seviyesi aynı düzeyde bir kurguya sahip bir #romantikkomedi Yazarın komikliğini sevdim. Ayrıca yazarın kurguya dahil olması da hoşuma gitti. Hayır, karakter olarak değil, ikinci iç ses olarak. Bunu ben de yapmayı seviyorum. Yazarı anlıyorum, ben de dayanamıyorum bir yerden sonra çok eğlendim çook karakterin adı Ezman her seferinde Azman diye okudum ya hu dedim bu ismi bilerek mi koydun yazar? Elbette bilerek yaptı. O isimden ne espriler çıkar Hikaye bodoslama nikah bölümüyle başlıyor. Ulen noli dedimbu işler ortalarda olurdu. Yazar bendeki berdel kurgu algısını tarumar etti. Kaldı ki kuma, berdel vs hikayelerine ifrit olurum. Bizim karakterler de zoraki berdelci. Ancak bu işte bir gariplik var Hani kızlar süklüm püklüm olur, kafasına kafasına vurulur şamar oğlanına döner, ordan Bi yılan hikayesi oluşur, Entrika, acı, aşk, nefret gırla gider ya. Cık cık bizde o iş yok. Kızımız keçi kadar inatçı ve dik başlı, üstelik de lafını hiç esirgemiyor. Ay anlatmicim gidin alın fakirlerben eğlendim, neşem yerine geldi, siz de eğlenin. Hem de dehşet ve ibretle
Ters MasalHatice Yılmaz Işıktaş · Kaktüs Sanat Yayınları · 202524 okunma