Canım Arkadaşım İnceleme
2025 94. kitabı
Özgür Balpınar Canım Arkadaşım kitabını büyük bir keyifle okudum. Sade ama içten diliyle kalbime dokunan bir hikâyeydi. Yazar, arkadaşlığın değerini, paylaşmanın güzelliğini ve dostluğun ne kadar kıymetli bir bağ olduğunu çok samimi bir şekilde anlatmış. Karakterlerin arasındaki bağ o kadar doğal ve sıcak ki, kendimi onların arasında buldum. Kitap boyunca hem gülümsediğim hem de duygulandığım anlar oldu. Bazı cümleler o kadar içten yazılmış ki, insan okurken kendi arkadaşlıklarını, geçmiş anılarını hatırlıyor. Özellikle dostlukta fedakârlık, güven ve sevginin önemi çok güzel vurgulanmış. Özgür Balpınar’ın kalemi çok akıcı ve duygusal bir derinliği var. Kitabı bitirdikten sonra içimde tatlı bir huzur ve mutluluk kaldı. Bence herkesin kalbine dokunabilecek, yaş farkı gözetmeden okunabilecek bir hikâye. Puanım: 10/10 Herkese tavsiye ederim. Sevdiğim alıntılar "Kalbinizde yeşil bir ağaç bulundurun, belki şarkı söyleyen bir kuş gelir konar." "Yazılarda bahsedilen etkilerin hepsi doğru fakat eksik... Okumak çok daha fazlasını, doğrudan doğruya hayatımızı değiştiriyor."
Canım ArkadaşımÖzgür Balpınar · Genç Timaş Yayınları · 20192,531 okunma