2025 16. kitabı
Doğum esnasında bir terslik sonucu tekerlekli sandalyeye mâhkum kalan Ana, eşi Reid ve küçük bebeği Charlie'yle şans eseri New York'un Deptford bölgesinde bir ev kazanırlar. Ana'nın doğumdan sonraki süreci hem kendi psikolojisine hem de eşine bazı zamanlar zorluk yaşatsa da bu durum evlilikleri için ikinci bir şans haline gelir. New York'da en güvenli, lüks ve her yere yakın denebilecek bu apartman daha önce komşularından yaşadıkları yerin de sıkıntılarından uzaklaşmak için mükemmel bir seçenek olur. Her şey olduğundan daha iyi gitmesi ilk başta şüphe uyandırmayacaktır. Ancak Ana zamanla evin için bazı karanlık tuhaflıkların döndüğünü anlayıp hayatlarında yaptıkları en büyük hatanın buraya taşınmak olduğunu öğrenecektir. Peki ya eşi Reid ona ne kadar inanacak? Tesadüflere inanır mısınız? Bu kitapta hiçbir şeyin tesadüf olmayacağına ve bazı durumların arka planda bambaşka ilerlediğine şahit olacağız. Çiftimizin oraya taşınmaları bir şans mı? Kitapta ilerledikçe elinizden bırakamayacağınıza eminim. Yetişkin okurlar için okunmasını tavsiye ettiğim bu kitap, korku edebiyatı okumak istiyorum arayışına girenler için güzel bir tercih olabilir. Bu kitapta karanlık koridorlar, garip bebek ağlama sesleri ve bolca böcek fobinizi tetikleyecek unsurlar olabilir. Tavsiyem gece okumamanız. Çünkü her an yan komşunuzdan tuhaf sesler ya da garip konuşmalar işitebilirsiniz. #dehşetapartmanı #nestlings #natcassidy #noxyayınları
Korku-Gerilim
Dehşet ApartmanıNat Cassidy · Nox Yayınları · 202574 okunma