·376 syf.····Okunma: 12 Ekim 2025 00:45 Dili hafif, konu çerezlik 1 günlük bir kitaptı. Karakterlerin aşkı bana geçmedi. Okurken keyif aldım ama bu sadece romantik kişiliğimin bir getirisi yoksa bu kitaba başarılı demek diğerlerine saygısızlık olur. Ne yazık ki Olivia'nın ve Adam'ın bu denli başarılı insanlar olup ayrıca bu denli boş karakterlerde, adeta kişiliksiz diyebileceğim bir tipte olmaları da benim canımı sıktı. Kızımız oldukça zeki ancak bu kadar aptal, saf, kırılgan ve çocuk gibi oluşu beni bıktırdı. Pasif karakteri bana okuma keyfi çok da vermedi doğrusu. Adam'a gelince klasik beyefendi oldukça yakışıklı ve çok da zeki bir bilim adamı. Evet mesleği gereği aşırı sosyal olmasını beklemek herhalde gerçekçi olmaz çünkü bu insanların buna vakitleri olduğu dahil söylenemez. Oldukça sade, sıkıcı ve gerçek hayatta muhtemelen boğucu enerjisine katlanamayacağım bir tipti. Kendisinin o etkileyiciliği de bana geçmedi. Hızlı bitti ancak güzel yorumların vesilesiyle beklentim çok daha iyiydi.