Kitabın adını çok duymuştum ama okuduğuma değmedi, daha çok karakter yorumu yapacağım .Güçlü kadın karakter yazılacak diye çok abartı tepkiler her şeyi ben bilirim havası yüklenmiş bir zamandan sonra boğdu beni izgi .
Ayrıca mafya içinde büyüyen bir kadın nasıl tehlikeli bir hayatın içinde olduğunu kavrar ama izgi ben savcıyım diyerek sahalarda top koşturuyor asla olgun değil lider eşi olarak daha tehlikeli bir hayat sürmesine rağmen boş kafa tutmalar gereksiz yargı dağıtmalar aşırı boğucuydu olgun ve güçlü karakter olmak başka ergen ve dediğim dedik olmak başka izgi de bir savcı ağırlığı asla yok.Gelelim erkek karakterimiz keskine bir meclis lideri bu kadar sönük kalmamalı izgiye olan aşkını biliyoruz ama izginin olur olmadık yerlerde burnunu işlere sokmasına dur demeliydi karısını ezsin demiyorum ama güzelce konuşup karıştırmamalıydı, bir lider olarak mecliste ağırlığı yoktu karısına düşkün olması güzel lakin ağırlık eşit değil bir öyle bir böyle davranıyorlar . Bir kadın olarak güçlü kadın karakterleri seviyorum ama izgi asla öyle değil güçlüyüm adı altında mesleğini öne sürüyor asla ağırlığı yok keskin desen ondada ağırlık çok basit durmuş kısacası karakterler beni çokta etkilemedi çünkü aşırı tutarsızlar devamını çokta severek okuyacağımı düşünmüyorum .