2025 37. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2025 23:35
Konusu: Tanıtım bülteninden; Bazen geçmişte bıraktığımız olayların hiç beklemediğimiz bir anda karşımıza çıkışı, bizleri ya yepyeni bir yaşama ya da aklımızdan dahi geçirmek istemeyeceğimiz seçimlere götürür. İşte, en zor soruşturmaların üstesinden gelmeyi başaran dedektif Myron Bolitar, yıllar sonra eski aşkı Emily tarafından böyle bir seçimle baş başa bırakılır. Bir çocuğun yaşama şansının kendisine bağlı olduğunu öğrendiğinde içinden çıkılması güç bir soruşturmanın ortasına düşen Myron, bir seri katilin, bir medya kurdunun ve sıra dışı bir baba-oğul ilişkisinin detaylarını aralamaya çalışır. Fakat bu zorlu süreçte ona engel olan tek şey, karşı koymakta zorlandığı zamandır. İnceleme: Serinin bu kitabında tempo biraz yavaş başladı ama ilerisinde artarak ilerledi. Artan tempoyla birlikte dedektifle olayın akışına ve temposuna ayak uydurabildim. Myron bu defa oğlu için dedektiflik yapıyordu ve bu çok anlamlı ve güzeldi. Bu kitabı da beğendiğim için seriyi buraya kadar tavsiye ediyorum ve keyifli okumalar diliyorum.
Zaman TükeniyorHarlan Coben · Martı Yayınları · 2020405 okunma