The Kitap Yayınları Meg Russo kendi kullandığı otomobille eşi Justin ve kızı Lily ile birlikte kızını üniversiteye bırakmaya giderken yaptığı kaza sonucu eşini Justin'i kaybeder.
Bu öyle sıradan bir kaza değildir peşlerine takılan siyah bir Mazda otomobilin onlara musallat olması ve içindekilerin telefonlarıyla onların yüzlerini çekmeye çalışmaları neler oluyordu kimdi bu insanlar.
Meg kazadan bir kaç ay sonra kızıyla birlikte ailesinin Elizabethville'de ailesinin açtığı ve kapattıkları Gizli bahçe adındaki kitapçı dükkanını yeniden açar. Aylarca kapalı kalan bu dükkanın yeniden açılmasını ölen kocasınında isteyeceğini düşünen Meg kazanın acısını hala içinde hissederken ve kocasının ölümüne sebebiyet verdiği için üzülürken "Peşindeyiz Silahlıyız.Zaaaaafer kazanacağız.Günahlarının bedelini ödeyeceksin." mesajı bir anda herşeyi değiştirir.
Meg artık biliyordu direksiyonda kendisi vardı kaza yapmıştı ama bir kaza değil cinayetti birileri peşlerindeydi ama neden?
Meg ve ailesini hedef alan organize bir oluşumun içinde buluyorsunuz kendinizi ama neden bu aile hedef haline gelmişti. Geçmişlerine dayanan ne vardı tabiiki sırlar ve sorunun cevabı kitabımızda gerilim türünü sevenlerin bir solukta okuyacağı bir kitap arayışında olanlara tavsiyemdir.
Kitaplar ışığınız olsun