Puan vermedi·164 syf.····Okunma: 11 Ekim 2025 15:47 Selamlar! Bereketim yok, para hesabı yapamıyorum. Harcamalarımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ekonomik sıkıntılar yaşıyorum. Para bana aksın istemiyorum diyenler. Koşuuuuuunnn size harika bir rehber tavsiyesi vereceğim.
Tavsiyeler, taktikler, rütüeller, kolay ve helalinden para kazanmanın, bol kazanmanın tüm yollarını detaylı bir şekilde kendi yaşamından örneklerle çok güzel aktarmış bizlere yazar. Ben şahane bilgiler öğrendim etkili taktikler kaptım. Sizlere de şiddetle tavsiye ederim. Kısa öz ve anlaşılır bir şekilde neleri nasıl yapmamız gerektiği anlatılmış kitapta.
Ben bu kitabı okuduğum sıralarda. Çok uzun yıllar önce ödemem gereken fakat sürekli ertelediğim bir borcumu ödedim. Uzun zamandır satmak istediğim fakat ertelediğim bir şey vardı onu sattım. Ve uzun zamandır almak istediğim bir şey vardı defalarca gidip bakıp almadığım bir şey. Sonunda aldım ve ben bunların hepsinin bu kitap sayesinde olduğuna inanıyorum.
Para ile ilgili olumsuz düşüncelerden kurtulup olumlamalarla dolmak için mutlaka oku