Puan vermedi·232 syf.··Beğendi
· İnsanların hayat yolculuğunda dönüm noktaları oluyor. Bir çocuk bile olsanız tam da bu noktalarda yaptığınız seçimlerle kendi yolculuğunuzun çizgisine şekil verebiliyorsunuz. Aslında odak noktamız ortanca çocuk Hazan olsa da ablası ve kardeşi de seçimleri ile bize düşünecek çok şey veriyor.
Her ailenin hikayesi farklı. Ve aynı anne baba tarafından yetiştirilseniz bile her kardeşin kişisel gelişimi, tabiatı farklı. Ablamız Nergis, etrafına çizilen sınırları kabul edip gördüğü kadarını yaşamayı tercih ediyor. Küçük kardeş Halil, bilinçaltına yerleştirilen erkek birey kavramını keyifle kabul ediyor. Hazan ise bambaşka bir dünya istiyor. O kelebekler gibi kanatlarını açmaya, sınırlarının dışını keşfetmeye kararlı. Öğretmeninin de desteği ile önce kitapların büyülü dünyasını, sonra da kasaba dışındaki eğitim imkanlarını deneyimliyor.
Hazan'ın yolculuğu bir noktadan sonra hep çalışmaya ve uzaklaşmaya doğru ilerliyor. Her ne kadar birçok zorluktan sonra kendini bulsa da insan bir noktada başa geri döner değil mi? Tamamlanmak geçmiş ve gelecek dengesini kurmak ile mümkün sanki, siz ne düşünüyorsunuz?