𝐊𝐈𝐑𝐌𝐈𝐙𝐈 𝐆𝐔̈𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐂̧𝐀𝐁𝐔𝐊 𝐒𝐎𝐋𝐀𝐑 𝟑
𝐄𝐯𝐞 𝐃𝐨̈𝐧𝐮̈𝐬̧ 𝐃𝐞𝐯𝐫𝐢𝐦𝐢
Herkese Merhabalar...
Sizlere çok ama çok çok severek okuduğum serinin son kitabı ile geldim.
Ve evet serimiz bir son değil devamı olacak.
Her kitabı okurken içime içime otururken ahh bu kitapta ben acıdan acıya savruldum.
Her birinin hikâyesini ise tam kalbimde hissettim.
Duygular o kadar yoğun, yaşananlar o kadar acı ki ciğerime oturdu denir ya tam da öyle oldu.
Bu seriyi de güzel kılan bence bu sanki ben (okuyan) yaşıyor gibi hissettirmesi.
Bir insan nelere nelere alışıp göğüs geriyor, neler karşısında dik duruyor ,nelerden feragat ediyor, nelerden vazgeçiyor , neler ile sınanıyor ahh bu sorular uzayıp yol olur.
Kitapta bulacaksınız onları...
Ahh ben neler yazmak istiyorum da devam kitabı olduğu için de öyle kalakalıyorum.
Ama bir parça spoiler kaçıracak olmam sanırım affedilebilir bir durum olur.
Aaaaa bu arada devam kitabı olacak inşallah onu da çok beklemeyiz ve sonu da arzu ettiğimiz gibi olur çok amin
Zümrüt ve Akın
Ahh siz ne zaman mutlu olacaksınız ya ne zaman?
Akın işlemediği suçun yanlış yerde ve yanlış zamanda bulunması ile Zümrüt'ünden ayrılır.
Upuzun 21 yıl verilir cezasi.
Ayten onu bekler mi tabi ki bekleyecek ama bekleme hakkım yok diyen Akın olacak.
Ahh öyle kolay mı bekleme deyince beklenmeyecek mi öyle bir insan mi Ayten değil!
Uzun yıllar gözünü korkutunca hapishane de olan yoldaşlarına uymaz mı?
Amacı kaçıp yeni hayat kurup Ayten'i de yanına almak.
Ama işler öyle bir karışır ki çözebilene aşk olsun.
Karışıklık da çıkan yangında hayatını kaybedenlerden biri de Akın'dı.
Ayten yıkıldı, kahır oldu ama onun da içine bir can doğdu ona tutundu her şeyi göze alıp babasının evine gitti Yavuz Ali gitme dese ona çok daha iyisini teklif etse de Akın'a bunu yapamazdı.
Ama yaptırmadılar Ayten'e baba baba değil ki
Ayten mecbur kaldı Yavuz Ali'nin teklifine güzeller güzeli kızı doğdu Devrim Leyla...
Ama öyle şeyler yaşandı öyle olaylar oldu ki ahh işte anlayamıyorum anlatamıyorum anlatamıyorum.
Yavuz Ali seni neredeyse seviyor ve anlıyordum. Ama ne demek bildiğini saklamak öğrenir öğrenmek söylemek zorundaydın.Yok öyle senin istediğin gibi bir dünya.
Akın Vahit sen de öyle her şeye duyduğun şekilde hemen inanıyor musun? Yazıklar olsun sana da Ayten'i nasıl tanımazsın.
Devrim Leyla sen gerçek bir meleksin.
#kırmızıgüllerçabuksolar #seldacacomments