2025 19. kitabı
Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere yazarımız Katrıne Engberg kaleminden #kiracı kitabıyla geldim. Kitabımızın içeriğinden biraz bahsedecek olursak bir apartmanda kiracı olarak yaşayan iki kız arkadaştan biri olan genç ve güzel kızın cesedi yaşlı komşusu tarafından bulunur. Julie ismindeki bu genç kız vahşice öldürülmüştür. Ev sahipleri profesörlükten emekli olmuş ve yazarlık yolunda ilerleyen Esther de Laurenti’dir. Esther de Laurenti’nin yazmakta olduğu eserin içeriği ile genç kızın feci ölümü birbirine çok benzemektedir. Bu benzerlik bir tesadüf mü veya bir gerçeğin yansıması mıdır? Kopenhag emniyeti bu cinayeti çözmek için soruşturma başlatmıştır. Kitabımız bir polisiye kitabı olup her sayfasında bir diğer sayfanın merakıyla düşündüren harika bir eserdir. Sizler de bu tür polisiye cinayet konulu kitapları okumayı seviyorsanız mutlaka değerlendirmeniz gereken harika bir eser arkadaşlar. Hadi gelin hep birlikte kitabımızı okuyarak cinayetin nasıl ve kimler tarafından işlendiğini, yaşlı profesörün yazmakta olduğu kitabın içeriğiyle genç kızın ölümünün benzerliğin çözelim.
KiracıKatrine Engberg · The Kitap Yayınları · 2021277 okunma