·480 syf.····Okunma: 13 Ekim 2025 22:12 Sevda Altınbaşak, on iki yaşında annesini kaybetmiş ve babası bir yıl bile geçmeden evlenmeye karar vermiştir. Böylelikle üvey annesi ve oğlu Yavuz ile yalnız ve mutsuz yıllara ilk adımını atmıştır. Babasının ölümü ve dedesinin felç geçirmesi ile hayat Sevda için daha da zorlaşmıştır.
🪻Yavuz şirketin başına geçmek için Sevda'ya baskı yapmaktadır. Ve yine Yavuz ile tartıştığı birgün eve dönmek için şirket otoparkına inmiş, bacakları onu daha fazla taşıyamadan kendini yerde bir adamın kollarında bulmuştur.
Ezel Doğan, dünyaca ünlü bir ressam ve fotoğraf sanatçısıdır. Kuzenini almak için gittiği şirketin otoparkında yerde bir kadın görmüş ve yardım etmek için yanına gitmiştir. Ancak karşılaştığı acı dolu gözler bütün dengesini şaşırtmıştır.
🪻Şirket davetinde tekrar karşılaşan ikili, Sevda'nın neredeyse yanlış bir karar verecek olması ile büyük bir tartışmanın içine girmiştir. Konuştukları her şeye rağmen Ezel kararını vermiş, Sevda'nın ellerinden tutup bütün hüznünü silecektir.
Ancak kaderin onlar için başka planları vardır ve en mutlu olacakları anda hayatları alt üst olacaktır.
🪻Yıllar önce okuduğumda kalbimi kırıp beni paramparça etmişti bu hikaye.Ve yeniden okuyunca aynı etkiyi hissettim.İlk kısımda Sevda ve Ezel'in tanışmasını ve Sevda'nın hayatını okuyoruz.Sevda çocukluğundan itibaren birçok acıya ve zorluğa maruz kalmıştı.Ezel ise onun kurtuluş noktası gibiydi ve Yavuz ne yazıkki onu da elinden aldı.Aradan geçen yıllarda da Sevda'nın çöküşü ve Ezel'in bu süreçteki hayatını okuduk.İkinci kısım ise gerçeklerin ortaya çıkması, acıların son bulması ve geç kalınmış intikamların alınması ile geçti.Yavuz'a bir yerde hak versem de yaşanılan şeyler için tek suçlu olan kişi de yine oydu. Ezel ona ne yapsa haklıydı.Sevda'nın eski hayatına yeniden alışmaya çalıştığı ve Melek ile olan kısımları çok güzeldi.Diğer karakterlerin hikayelerini de ayrıca merak eder oldum.Kitapta kısımların olduğunu belirtip sizlere de kitabı gönülden tavsiye ederim.