2025 6. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2025 16:50
merhaba bu benim ilk resmi incelemem olacak! kitabın son bi kaç sayfası kaldı ama dayanamadım, içimden geldiği şekilde belki sert bi üslupla kitabı yorumlamak istiyorum. Kitap benim beklentimi karşılayamadı ama onun dışında lezzetli ve güzeldi özellikle yarısından sonrası zira ilk yarıyı okumak asırlar sürdü. Ben paralel evren konusuna -yeterli bilgim yok maalesef ondan dolayı iyi açıklayamayabilirim- daha çok bilimsel bi açıdan,zaman çizgisi,zaman kavramı,metafiziksel bi yaklaşımdan ilgi duyuyorum bu kitap ise pişmanlıklar,yaşanamayan anlar konusu üzerinden anlatılıyor. Bundan dolayı beni tatmin edemedi. Bu kitabı sevdiğim bi sanatçı olan Kim Namjoon önerisi ile okumaya başladım; onun düşünce şeklini,pişmanlıklarını düşündüğümde neden önerdiğini çok iyi anlıyorum.Sizde bu şekilde elde edemediğiniz hayatlar için kötü hisseden, başka yoldan gitseydim keşke tarzı düşüncelere sahip biriyseniz bi nebze de olsa kafanıza, daha olumlu bakmanıza yardımcı olabilecek fikirler sokuyor.Yazarın yazım dili oldukça basit,gereğinden fazla basit.Baya basitben yine dediğim gibi daha bilimsel bi yaklaşım beklediğimden dolayı bundan rahatsız oldum ama bu basitlik çokta göze batmıyordu diye anımsıyorum.
Duygu ve Düşünce
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma
güzel bir paylaşım olmuş, kaleminize sağlık.
marliyen
çok teşekkür ederim💗