21 Günde Ustalaş
Bugün sizlerle Omega Yayınları'ndan çıkan 21 Günde Ustalaş serisinin dört kitabını paylaşacağım. Öncelikle serinin ismine değinmek istiyorum. Yapılan bilimsel araştırmalarda bir alışkanlığı kazanmanın azami 21 gün sürdüğü tespit edilince bir kişinin kendini tanıyıp hayattaki yönünü belirleyebilmesi için bu seri oluşturulmuş ve serinin her kitabı farklı bir konuya değindiği için hem şimdinize hem de geleceğinize hitap eden yönü var. NUMEROLOJİ Yaşamının zor bir döneminde sayıları okuyan bir uzmanla tanışan David Philips sayıların metafiziksel karışlığından çok etkilenince numeroloji ilmine merak salmış. Kendini bu alanda geliştirdikten sonra ise pek çok insana hayat yolunda fikir vermiş. Sayıların benlikte karışlıklarını anlamak hangi yönünüzü geliştirmeniz gerektiği hususunda yardımcı oluyor. Ardından doğum tarihinizle bir hesaplama yaptıktan sonra başlıyorsunuz rakamların anlam denizinde yol almaya. PARA MIKNATISI Çok paraya sahip olmak isteyenlerin karşılaştıkları ilk engelin çocukluktan beri parayla ilgili duyduğu kalıp cümleler; parayla saadet olmaz, para insanı bozar vs. İkinci engel ise büyüdüğü ailenin sahip olduğu kıtlık bilinci. Sürekli biriktirmek üzerine kurulu bir bilinç kişiyi yığan birine dönüştürüyor. Tabi yığıntılarla dolu bir yer daha var o da zihin. RÜYALAR Yazar Leon Nacson bir rüya koçu olarak bize kendi rüyalarımız çözümlemeyi salık veriyor. Bir rüya yorumcusu olmak yerine kendi rüyalarımızın yorumcusu olmak hem düşüncelerimizi hem de duygularımızı yönlendirmek konusunda elzem. Hatalarımızı telafi etmek için rüyadaki sembolleri çözümlemek adına kitabın ilerleyen bölümlerinde rehber niteliğinde açıklamalar mevcut. OLUMLAMALAR Evvela sözün büyüsüne inananlar için sürecin daha kolay olduğunu söylemeliyim. Çünkü konu sadece olumlu düşünmek değil. Düşündükten sonra dile getirdiğimiz her cümle aynamız haline gelmekte. Özsaygı, korku dolu duygular, eleştirel iç ses, geçmişi geride bırakma cesareti, affet etmek ve maddi manevi sağlık aynamızın içinden yansıyanlar. Öyle ki kendi sevebilmek bile aynanın bir parçası.