Aria ve Gianna'nın küçük kardeşi Lily artık büyümüş, alımlı bir genç kadın haline gelmiştir. Luca'nın en güvendiği adamı olan Romero'ysa Liliana'yı hâlâ küçük bir kız olarak hatırlıyordur. Ta ki tekrar karşısına çıkancaya dek böyle düşünmeye devam eder. Romero, işine odaklı, Luca'ya sadık ve görevini hep önceliği olarak yaşayan ciddi bir adam olmakla bilinir. Lily ablalarının planlanmış evliliklerinden dolayı bu kez babasının ona bu konuda şans tanıyacağına inanmayı seçer. Belki de Lily ilk kez kendi istediği adamla evlenebilecektir.
Hayat kimse için tatlı ilerlemezken Lily'nin babası ondan yaşça büyük bir adamla evlenmesini uygun görür. Peki bu durumda Romero, yıllardır âşık olan geçmişin küçük kızı şimdinin büyümüş kadını Lily'nin başkasıyla evlenmesine göz yumacak biri midir? Kemerlerinizi bağlayın ve yeni ikilimizin macerasına hazır olun. Romero'ya ilk kitaptan bu yana âşık olan Lily'nin kendinden eminliğine mi şaşırayım yoksa o duygusuz diye düşündüğümüz adama mı?
Bu kitapta Aria'nın kendini Luca'ya daha iyi bir eş olma çabasını garipsedim. Neden Lily için gerekenden daha az çaba sarf etmiş gibi hissediyorum, hiçbir fikrim yok. Gianna'nın ise küçük kardeşinin arkasında duran korkusuz abla rolü içimi ısıttı diyebiliriz. Romero'nun iş mi aşk mı paradoksunu yaşaması beni keyiflendirdi. Sanki bu çiftimizin devamı varmış gibi düşünüyorum. Neden mi? Ne demek istediğimi kitabın sonunda göreceksiniz. Yurtdışında seri oldukça uzun, bu yüzden devamını merakla bekliyorum. Yetişkin içerikli olduğu için genç yaştaki okurların henüz okumasını tavsiye etmiyorum. Bu türü seven dostlarım iyi bir mafya serisi okurum diyorsanız, hiç düşünmeden alıp okuyun.
#gunah #boundbytemptation #corareilly #nemesiskitap