2025 188. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2025 01:20
Av ~ M. Rise . Seriyi yıllar önce okumuştum ama yeni baskıları öyle güzeldi ve beni öyle cezbetti ki hazır tüm seri bir arada elimdeyken harika bir maraton yapıyorum! Fantastik bir evrene konuk olmaya hazır mısınız? Kurtadamlar, cadılar ve Dorchalarla dolu bir evren düşünün. Hem fantastik hem aşk hem de heyecanıyla inanılmazdı! Annabelle Jefferson ailesini kaybettikten sonra zor zamanlar geçirmişti ve şimdi annesinin bir dostuyla beraber Hiddenfield kasabasına gelmişti. Ama burası asla sıradan bir yer değildi. Yüzyıllardır süren bir çatışmanın ortasında kendi kimliğini keşfetme, büyük sırlar ve gizemlerin ortasına düşme zamanı gelmişti. Ormanın derinliklerinde terk edilmiş bir tapınak, Avcılar, Kurtlar, cadılar, dorchalar ve tehlikeler… Annabelle ya da Jay’in hitabıyla Belle ilk anda olayların içine düşüyor. Jay yine özlediğim karizmasındaydı arkadaşlar Tabii kız kardeşi ve benim favorim olan Lauren da yine aşırı eğlenceli. Özellikle Annabelle kurt olduklarını açıklarken kuyruğunu gösterme çabası Kitaptaki karakterlerin her birinden öyle keyif aldım ki! Biri olmasa kocaman bir parça eksilirdi resmen. Laura’nın Jay ile abi kardeş ilişkisine, onu sinirden kudurtmasına bayıldım. Jay duygularını kabul etmedikçe ve bir iyi bir kötü oldukça kalbim fena halde kırıldı. Ama üzgünüm onun karizmasına karşı koyamıyorum! ‘Jay sana güvenmemem gerektiğini söyleyen tarafımda savaşıp hep güvenmeyi tercih ettim lütfen yanıltma’ diyerek okudum tüm kitabı. Jay’in kıskançlıkları ve koruyucu hallerine kalbimi bıraktım! Arkadaşlık ilişkileri, fantastik ögeler ve Jay ile Belle’nin ilişki dinamiğine fena halde aşık oldum. Sırlar ortaya çıktıkça yeni soru işaretleri de karşımıza çıkıyor ve ilk kitabın sonundan sonra Çaylak istek değil ihtiyaç! Ben Çaylak’a devam ederken seriyi şimdiden şiddetle tavsiye ediyorum! “Bir gün biri güzel duygular yaşayamadan, güç uğruna bir hayat geçirip ölmenin oldukça acınası olduğunu söylemişti. Sanırım haklıydı,”
AvM. Rise · İndigo Kitap · 20253,051 okunma