İlk 50 sayfayı okudum sadece ve beğenmedim. Yazarın kalemi çok basitti. Eski bir seri olduğu içindir belki. Ama beklentim yüksekti. Özellikle kırmızı başlıklı kız serisinden sonra büyük hayal kırıklığı oldu benim için.
Duygu ve Düşünce
Puan vermedi·
AV #kitapyorumu "O... inanılmazdı. Bu dünyadan olamayacak kadar egzotik görünüyordu. Her zaman çok güçlü olduğunu söylemişlerdi ve ben de buna birkaç kere şahit olmuştum. Fakat şu an tek bir şeyden emindim: Bugüne kadar gördüklerim sadece fragmandı. Asıl filmi, şimdi seyrediyordum." Av serisi, benim için oldukça özel, apayrı bir yere sahip. Fantastik türünde kitapları hep bir tık önde tuttum. Severek okuyorum ve Av serisini kaç defa okursam okuyayım hâlâ aynı etkiyi veriyor. Hem kurgusuyla hem karakterleriyle kendini sevdirdi. Okurken sıkılmadığımı özellikle belirtmek istiyorum. Sürükleyiciydi. Su gibi akıp gitti dediğim kitaplardan. Yazarın bizi soktuğu dünya enfes. Avcılar, kurtlar, cadılar, periler... Her şey var peki ya aşk dediğinizi duyar gibiyim. Eh, tabii ki o da var. Hem de fazlasıyla. Aşkını, tutkuyu en fazla hissedeceğiniz Jay ve Annabelle çifti. Aralarındaki çekimi kitabın başından beri hissediyorsunuz. Jay'in Belle'i aşırı derece de kıskanması yüzümde sinsi gülüşler var etti. İkisinin haricinde Eden'ın Belle'e olan karşılıksız aşkı. Onun için de yol yakınken başkasını sev demeye devam ediyorum. Laura ve Jay arasında geçen diyaloglar harika. Sullivan kardeşler harikalar. Marcus ile Belle arasındaki arkadaşlık en sevdiğimdi. Marcus favori yan karakterim. İnsanın içini ısıtan, kahkahalara boğan, meraklandıran, şüpheye düşüren bir kitap arıyorsanız. Bu kesinlikle Av. Ben çok fazla severek okudum ve fantastik kitap seven herkese de öneririm.
Av
2026 3. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2026 00:46
Evreni ve sistemiyle, konusuyla harika bir kurguydu ve aslında olduuuukça ilgimi çekti. Fakat yazımı, bana göre biraz fazla basit kaçmıştı. Konusu ve karakterleri, the Vampire Diaries tarzında olan bu evrende daha melankolik bir üslup olsaydı daha hoş olurdu fakat üslup, gündelik ve toydu. Yine de okuması kolay, çok yormayan ve yer yer tıkansa da saran bir kitaptı. Bazı yerlerindeki zaman atlamaları pek hoşuma gitmedi. Karakter bir şeyi yaparken, başka bir olaya geçiyor ve bu sadece bir cümle sürüyor. Olaylar hızlı gelişiyor. Aynı zamanda kitabın bazı kısımlarında cidden ana konudan kopularak karakterlerin aşkı üzerine ilerlenmişti, bu kısımlar boğucuydu! Diğer kitapların daha geliştirilmiş yazım diline sahip olmasını ve daha çok ana konuya bağlı ilerlenmesini umarak diğer kitapları da okuyacağım. Genel olarak bu ilk kitapta aşktan yeterince dozumuzu aldık. Genel olarak hoştu, okuması zevk verdi. Ama yeterli değildi ve doyurmadı.
2025 188. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2025 01:20
Av ~ M. Rise . Seriyi yıllar önce okumuştum ama yeni baskıları öyle güzeldi ve beni öyle cezbetti ki hazır tüm seri bir arada elimdeyken harika bir maraton yapıyorum! Fantastik bir evrene konuk
2020 2. kitabı
Beğenmedim :( Okumadan önce ciddiye aldığım bir kitaptı. Ama hata etmişim. Çünkü fantastik kategorisinde diye anılmasına rağmen romantik vıcık vıcık bir bad boy kitabıydı. Araya bir intikam hikayesi ve birkaç büyülü yaratık eklemenin kitabı fantastik yapacağını zannetmişler galiba. Eğer liseli ergen aşkı okumak istiyorsanız buyrun alın ama amacınız fantastik okumaksa önermem.
2024 6. kitabı
Okunma: 08 Ağustos 2024 04:22
Hani bazen kült film, dolu dolu bir dizi ya da belgesel izlemek yerine sadece akıl boşaltmak, hiçbir şey düşünmemek adına herhangi bir youtube videosu açarız ya ya da yerli dizi izleriz hah işte bu noktadaysanız bu seriyi okuyabilirsiniz.
2021 22. kitabı
Okunma: 01 Haziran 2021 12:47
Kitabı bitireli bir dakika bile olmadı... Kitabı okuduğum her sayfada resmen inceleme yazmak için heyecanlandım. Her kelimesiyle beni büyüleyen bir kitaptı. Nedeni gerçekten bilmiyorum fakat bu
2021 36. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2021 13:07
Kitabı okumaya başlarken çok tedirgin oldum. Yabancı mekanların olduğunu biliyordum ve kitapta absürt kaçacağını düşünmüştüm. Ama kesinlikle öyle değildi. Hatta sanki dizi izliyormuşsun gibi kitap su gibi akıp gitti. Fantastik tarafı cidden çok iyiydi ve her şeyin belli bir mantığı vardı. Hiç bir konu açık bırakılmamıştı. Eğer fantastik tarzada kitap okumayı seviyorsanız, kesinlikle bu kitabı okumalısınız <333
Av inceleme
2020 1. kitabı
Okunma: 10 Ocak 2020 04:08
Kitap bir Wattpad kitabı. 3 kitaplık bir fantastik seri. Yazarın ilk sayfalardaki ile son sayfalardaki ilerlemeyi rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. İlk başlarda çok sıkılmıştım. Ama kitabın ortasından sonraki sayfalar su gibi akıp gitti. Yazarın hayal dünyası güzeldi. Karakter geçişlerinde ki zamanları da iyi ayarlamıştı. Ben kitabı severek okudum. Beni bunaltan yerler sürekli fiziksel özellikleriyle kelimeyi tamamlaması. Mesela"ela gözleriyle beni süzdü" gibi. Sürekli kelime tekrarları vardı. Yine de yazarımıza teşekkür ederim emeğine sağlık güzel bir okuma oldu benim için. Kitap okuyamadığınız dönemde sizi yine kitaplara döndürebilecek bir kitap. Herkese keyifli okumalar.
2020 14. kitabı
Okunma: 22 Mart 2020 21:22
Wattpad'den okuduğum ikinci kitapla geldim. Gerçekten çooookkk uzun zamandır bu tarz bir kitap okumamıştım. Seviyorum aslında böyle kitapları. 'Film izler gibi kitap okumak' diye tabir ederim genelde ben bunu. Çünkü hiç ağır gelmez, hiç düşündürmez. Genelde kötü çocuklar olur bu kitaplarda, ne kadar klişe gelse de sevdiğimiz kötü çocuklar. Bu kitapta da vardı tabi ki öyle bir karakterimiz. Kitabı sevdim diyebilirim. Ben aslında kitabın basit bir aşk kitabı olduğunu sanıyordum ama fantastik bir kitap çıktı. Bayağı şaşırdım bu duruma. Kapaktan anlamalıydım diye kızdım kendime sonra. Fantastik ögeler barındırması hoşuma gitti. Daha zevkli bir hale geldi okumak. Evet baş karakterlerin arasında bir şeyler var ama asıl konu o değil bence. O fantastik dünyada yaşanan ve yaşanacak olan şeyler daha ön safhada yer alıyor benim için. Kitabın sonuna doğru işler daha da karışıyor. Ve bitiş iyiydi gerçekten. İkinci kitap elimde olsa hemen başlardım. Bu serinin sonu nasıl bitecek aşırı merak ediyorum. En kısa zamanda okumaya çalışacağım ikinci kitabı da. Yazar çok akıcı bir şekilde yazmış, ben çok başarılı buldum. Ama tabi bu tarz kitaplardan yazım tarzı açısından fazla bir şey beklemek bence doğru değil. Ben de beklemediğim için herhangi bir hayal kırıklığı yaşamadım. Genel anlamda iyiydi, kendini merak ettirdi. Ikinci kitabı okuyacağım günleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bu tarz bir kitap okumak istiyorsanız tavsiye ediyorum.

M. RiseYazar · 6 kitap
26 Ağustos'ta doğan Mürvet Kıbrıslıgil, M.Rise mahlasını kullanarak 2015'ten beri çeşitli kurgular kaleme almaktadır. Çukurova Üniversitesinden mezun olan yazar, Adana'da yaşamaktadır. "AV" isimli fantastik bir serisi bulunan yazarın, "Sesini Duyur" dördüncü kitabı olup serinin ilk kitabıdır.