2025 94. kitabı
Lauren yine şaşırtmıyor ve akıcı kurgusu ile bizi mest ediyor. Klişe başlayan bir giriş bizi nerelere götürüyor nerelereeeee:) Kitabı okurken içinde yaşatan yazarlardan olduğu kesin hele hele o kurgu romantizm ise üfff tadından yenmiyor. Liam ve Anna, iki karaketeri ayrı ayrı çok sevdim. Burada biraz erkek karaketer ilişki açısından pasif kadın karakter daha baskındı. Genelde hep erkek karaktere alışkın olduğumuzdan sanırım ilk bir çok çekingen dedim ama nedenleri varmış çocuğun. ( Nedeninin Allah belasını versin) Konusuna gelince Liam büyük bir miras almak için evli olmak zorunda ve kız kardeşinin düğüne de eşi ile gitmesi gerekir. Evlidir ama eşi olan Anna ile evlilik hayatı yaşamaz( ev arkadaşı olup kirayı bölüşen ve birbirini görmeyen insanlardır) ta ki yıllar sonra Liam, Anna'nın kapısını çalana dek. Aralarında yeniden bir anlaşma yaparlar. Liam ile düğüne gidecek, ailesine gerçekten evli olduklarına inandıracaklar ve Liam mirası alacak. ( Tabi Anna'nın da eli boş kalmayacak)Her şey güzel başlamış iken Liam'ın babasının ( baba denmez adi köpek desek daha yerinde olur. Nefretin bir tanımı olsa bu adam olur.) başka olayları gündeme getirmesi ve yaptığı emrivakiler ile her şey alt üst olur. O kadar olayın içinde Anna ve Liam'ın yakınlaşması, birbirlerine olan destekleri o kadar iyi geldi ki, misss gibiydi. Ailenin bir çocuğun gelişimindeki faktörüne de çok iyi değinmiş yazar. Alex buna çok çok iyi bir örnek( ilk bir kızdım ama sonradan o manyak babanın elinden çektikleri, beyninin yamultur insanın) Kitap baştan sona kadar gayet güzeldi. O tatlı romantizm dolu dinamik hiç bozulmadan okuyoruz, severek okudum. Sadece babaya dellendim, resmen keyfine göre o an kafasına ne eserse öyle yapan bir psikopat. Öyle gıcık oldum ki sonlara doğru ama neyse ki toparlandı. Hızlı okursunuz hatta bitince de öfff ya keske daha uzun olsaydı dersiniz.
Cennette Problem VarChristina Lauren · Yabancı Yayınları · 2025218 okunma