Gönderi

5/10
·666 syf.··
2025 59. kitabı
Okuduğum en zayıf Dostoyevski kitabı, içerik çok zayıf, derinleşme neredeyse hiç yok, ana karakterin ağzından bir roman için fazla basit bir ülkünün anlatımı ve basit çatışmalar, elbette tamamen boş diyemem ama oturup da okumaya değer bir kitap değil bence, bir Dostoyevski kitabına bunu diyeceğim de aklımın ucundan geçmezdi.
DelikanlıFyodor Dostoyevski · İletişim Yayınevi · 20204,352 okunma
·
206 Gösterim
1 Yorum
Böyle düşünmenizin sebebini tam olarak anlayamadım. Kitaba başlamayı düşünüyordum ama yorumunuzdan sonra kararsız kaldım.
İçeriği çok zayıf kitap öncelikle, hikaye örgüsü asla içine almıyor; ritmi çok zayıf kitabın, bir geçiş eseri Dostoyevksi adına, tabii bunlar şahsi görüşler, 100 sayfa kadar okuyup kendiniz karar verin isterseniz, durduk yere soğutmuş olmayayım, ben şahsen zaman kaybı olarak gördüm bu kitaba ayırdığım zamanı.
1 yanıtı göster
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.