···Okunma: 20 Ekim 2025 04:07 Yıldızlara Yakın, hem minik okurlarına hem de yetişkin dünyasına hitap edebilecek kadar anlamlı ve insan ruhunu benim nick’im gibi “Umut”la dolduran ve motivasyon kaynağı bir eserdir. Yazarımız Özdamarlar’ın kalemi, kendine özgü ve minik okurlarının daha iyi anlayabilmesi için sadeleştirilmiş bir anlatım biçimiyle insanların temel olarak özünden gelen ve ortak paydada buluşabileceği belki de raflara kaldırılan toz tutmaya yüz tutmuş ama bir o kadar da silkelenmesi gereken duyguları başkarakter Mustafa ile anlatıp okurlarını bütün zorluklara rağmen motive ederek içsel bir huzura be iyilik yarışına davet ediyor.
Kitabın görsel ve işitsel ögelerle zenginleştirilmiş olması onu daha etkili ve farklı kılan bahsetmeden geçemeyeceğim özelliklerinden bir tanesi. Özellikle de okurunu sadece düşündürmekle kalmayıp meraklandırarak araştırmaya da sevk ediyor.
Aslında otobiyografik olduğunu düşündüğüm, hem keyifle hem de hüzünle tek solukta okuyacağınız takdire şayan zengin içerikli bir Metin Özdamarlar eseri.