2025 69. kitabı
Okunma: 21 Ekim 2025 00:05
Roma Tatili’nden tanıdığımız Noah karakterinin çiçekçi, nahif kız kardeşi Annie’nin hikayesi. İlk kitapla bağlantılı o yüzden onu okumadan bunu okumamanızı tavsiye ederim. Annie sakin ve utangaç bir kadın ve en büyük hayallerinden biri anne babasınınki gibi mutlu bir birliktelik ve evlilik kurmak. Ancak Annie, utangaç kişiliği sebebiyle biriyle flört etme ve randevuya çıkma konusunda hep başarısızlık yaşamış. Noah’ın evleneceği süper star Amelie’nin koruması olan Will bu konuda Annie’ye yardım etmeye karar veriyor. Ona birileriyle flört etmeyi ve randevuya çıkmayı öğretmeye başlıyor. Will’in geçmiş aile travmaları onu bir ilişki kurma konusunda olumsuz etkilemiş ama aralarındaki çekim de karşı konulamaz bir hâl alır. Çok tatlı sıcak bir hikayeydi. Çok eğlenceli diyaloglar vardı, özellikle Mabel ile Will’e bayıldım. Aile travmasından dolayı Will’in duygularının geç farkına varması normal olsa da biraz daha erken farkındalık yaşayıp daha çok sahnelerini okuyabilirdik bence. Onun dışında sevdim diyebilirim.
Aşkın PratiğiSarah Adams · Go Kitap · 202552 okunma