Sizlerle Roma Kentucky kasabasına konuk olalım @aouthorsarahadams #romatatili kitabında tanıdık karakterleri bu eserde görmek o eseri okuyan okuyucularda ayrı tat bırakacaktır, ben bu eseri ile tatlı Kentucky kasabası hikayelerine dahil oldum.
Aşk romanları tutkunu, ailesini henüz minik bir çocukken kaybeden, abisi ve iki ablasıyla yaşayan, bakım evinde olan alzheimer büyükannesinden başka büyüğü olmayan, çiçekçi dükkanına sahip sarışın, neşeli, yardımsever, sevecen ve tek istediği anne ve babası gibi mutlu bir aileye sahip olmak olan Annie karakteri ve turtacı abisi Noah'ın nişanlı ünlü sevgilisi Amelia'nın koruması yakışıklı, çekici, aynı zamanda mutsuz ailesi ile travmalarla çocukluk geçirmiş, mutlu evlilik yapmak üzere erkek kardeşi olan, insanlarla arasına yara almamak için sınır koyan, orduda bir müddet çalışıp koruma görevine geçen Will karakteri ile eser bölümler halinde geçiyor. Her ikisinin de duygularına, korkularına, hayallerine, çekimlerine, kararsızlıklarına şahit olmak güzeldi. Belli kısımlar yetişkin içerikli ama sizi rahatsız etmiyor.
Annie karakteri başarısız geçen randevusundan sonra ilişki koçu olarak Will'den yardım ister ve zamanla aralarındaki çekime karşı koyamazlar. İkisi de farklı karakter ve hayatlarından beklentileri de farklıdır. Ama kader onların da dediği gibi bir yerde kesişmiştir.
Eserde en çok Will ve Annie karakterlerinin kardeşlerine olan tutkusunu bağlılığını saygı ve sevgisini sevdim, yazar bunu çok iyi yansıtmış ve özendim de, içim sıcacık
#romantiktaktik eserini de sevmiştim, bu eseri de beğendim
#aşkınpratiği
@go_kitap
Reklam değil tavsiye
~
"İstediğim şey seninle bir ilişki yaşamak; karşılıklı güveni kazanmak ve bu yorucu hayatta kim olduğumuzu birlikte keşfetmek."
~
"Evliliğin hala harika bir fikir olduğunu ve bir gün sahip