2025 141. kitabı
Herkese selamlar Bugün size #brutalbirthright serisinin ikinci kitabi olan #stolenheir #kayıpvaris yorumu ile geldim. Oncelikle serinin ilk kitabindan daha fazla sevdiğimi belirtmeliyim. Ama kisa olmasından mi kaynaklı nedir tum hikaye fazla hızlı ilerledi. Bir de bence tur bazinda yazarin kalemi başarılıydi. Cunku mafyatik düzende karanlık havasi hafif olsa da guzel işlemisti. Ancak romantizm kismi eksikti ve bu kisim bana tam manasıyla geçmedi. Nessa ailesinin goz bebegi olan, bale gosterisi hazırlayan. narin ve kibar kizimizdi. Aynı zamanda cabuk korkan, ağlayan ve ozguven eksikleri olan biriydi. Yine de tum kitap boyunca nezaketinden ve neşesinden birsey eksilmedi ve roman boyunca kim olduğuna sadık kalarak kendini geliştirmesini sevdim. Mikolaj ise acımasızdı. Kin besliyordu, yasadiklarindan dolayi bunu anlayabildim. Acımasız anlarında Nessa'ya karsi aslında kendini geride tuttugunu (örneğin, ona fiziksel olarak zarar vermek yerine saçını kestiğini) okumak iyiydi. Cunku Nessa'nin ona karşı yumuşak davranmasına nasil tepki vereceğini bilmiyordu. Kötü bir kitap değildi ve eğer birçok mafya kitabını okumasaydım belki daha çok keyif alırdım ama ilişkilerinde bir şeylerin eksik olduğu hissedilir durumdaydi. Sadece sonlara doğru aralarinda yasananlar guzeldi ama o da yetersiz kaldı, daha cok fizikseldi. Drami da çok yüzeysel işlenmiş gibiydi ve her şey sonunda güzel ve düzgün bir şekilde bitti. Tum bunlara rağmen seriye devam edecegim çünkü merak ettigim karakterler var. Ama okuyup okumamak size kalmış, tavsiye kısmını es geciyorum. Nessa Griffin bale gösterisi icin hazırlıklar yaptığı sırada Polonya Kasabı olarak anilan Mikolaj tarafından kaçırılır. Mikolaj'in tek istediği kiz kardeşinin intikamını almaktır. Ancak kaçırdığı kizin nazik hallerini ve güzelliğini gördükçe ona kapilmaktan kendini alamaz. Ilk fırsatta Nessa'yi ailesine geri göndermeye ve herseye dogru bir şekilde başlamaya karar verir. Ancak bu kararı ona pahalıya mal olur. Kayıp Varis Sophie Lark
Kayıp VarisSophie Lark · Nemesis Kitap · 2024345 okunma